Woerden

Hoofdstad van het Groene Hart

Beleef Woerden

Woerden is de hoofdstad van het Groene Hart. Waar koeien grazen en kazen worden gemaakt. De gemeente heeft met haar dorpskernen een uniek en open landschap dat samengaat met een eigentijds en historisch stadshart.

Lees verder
Beleef Woerden

Hotspots

Cheese Experience

De Cheese Experience Woerden is het enige nog in werking zijnde Kaaspakhuis in Nederland die je kunt bezoeken. Je wordt persoonlijk rondgeleid door een van de enthousiaste gidsen die álles weten over kaas en Woerden

Boerderij de Boerinn

Boerderij de Boerinn biedt met meer dan 20 verschillende binnen- en buitenactiviteiten vrienden, gezinnen en groepen de ruimte om actief te ontmoeten en te ontspannen.

Go Sup Woerden

Woerden verkennen vanaf het water? Bij Go Sup Woerden huur je nu een Stand Up Paddleboard, een leuke en sportieve activiteit voor jong en oud! 

Molen de Windhond

De Windhond is een bijzondere nog in werking zijnde korenmolen uit 1755. Een historisch en waardevol kenmerk voor de stad Woerden. Tijdens een bezoek word je alles verteld over de geschiedenis.

Buitenplaats Kameryck

Kameryck biedt veel leuke groepsactiviteiten zoals Pitch en Putt, het volgen van een schietclinic, workshop schermen, voet-golf, laserkleiduivenschieten of een fietstocht door het Groene Hart. 

Binnenkort in Woerden

Verken en ontdek meer in Woerden

Overnachten Woerden

Woerden in kaart