Voor ondernemers

Bent u ondernemer in het Groene Hart en actief in de recreatie- en toerisme branche? Op deze pagina vindt u informatie en handige tools om aan te haken bij het Groene Hart van Holland. Maak uw aanbod zichtbaar op deze website, maak gebruik van het logo en de beeldbank en lees meer over de projecten en campagnes.

Groene Hart Toerismedag 22 november 2021 - Bekijk de presentaties

Ondernemen in coronatijd

In verband met de coronamaatregelen is er vanuit de bestuurders van de Bestuurlijke Tafel Vrijetijd, Water en Groen (regio Groene Hart) een appèl gedaan aan de landelijke bestuurders: ''Zorg dat bewoners van de Randstad vrij kunnen ademhalen en kunnen genieten van het voorjaar en het buiten zijn in het Groene Hart. Geef ruimte aan ondernemers die juist daar een bijdrage aan kunnen leveren. Geef ruimte aan de eigen verantwoordelijkheid van de mensen. Geef ruimte aan welzijn, economie en gezondheid. Dat kan buiten in het Groene Hart!''

Lees de hele bestuurlijke brief hier.

Samenwerken in het Groene Hart

Dit is Michael van Hoorne, bevlogen ondernemer en bekend van Avonturenboerderij en vanaf mei 2021 ook van Vakantiepark Molenwaard. Michael is daarnaast ook een enthousiast ambassadeur van het Groene Hart. In deze video legt hij op inspirerende wijze uit waarom kleine én grote ondernemers in het Groene Hart moeten gaan samenwerken voor een sterke recreatieve en toeristische regio, een sterk merk en aan de meest gastvrije regio van Nederland!

 

Campagne #OppadinhetGroeneHart - Over fietsen, wandelen en varen in het Groene Hart. Haak aan als ondernemer!

Resultaten projecten 2021

Binnen de campagne 'Op pad in het Groene Hart' zijn er meerdere projecten uitgevoerd.
U kunt de resultaten van de projecten 2021 hieronder lezen.

Lees verder
Meer informatie

Nieuw! - Op pad in het Groene Hart

Gebruik maken van prachtige foto's? - Ga direct naar onze beeldbank

© Hans van Vrouwerf

Beeldbank Groene Hart

Via onze beeldbank Groene Hart kunt u hoge kwaliteit foto's downloaden. Let op, lees eerst de voorwaarden voor gebruik. 

Lees verder
Ga naar de beeldbank