Natuurlijk mee doen!

Bent u een promotieorganisatie, marketingorganisatie of ondernemer in het Groene Hart en actief in de recreatie- en toerisme branche? Op deze pagina vindt u informatie en handige tools om aan te haken bij het Groene Hart van Holland. Maak uw aanbod zichtbaar op deze website, maak gebruik van het logo en de beeldbank en lees meer over de projecten en campagnes.

Groene Hart Toerismedag - 7 september 2023

Groene Hart Toerismedag 2023

Op 7 september vond de Groene Hart Toerismedag plaats. Dit was dit jaar georganiseerd in samenwerking met het Groene Hart Event van het Bestuurlijk Platform Groene Hart. Boerderij De Boerinn in Kamerik was gastheer van het mooie event en de weergoden waren ons zeer goed gezind. Het was een super mooie dag met een goed plenair programma, inspirerende sprekers, leuke workshops, entertainment en een Recreatiemarkt. Lees hier meer over de dag en kijk presentaties terug.

Bekijk hier de presentaties

Strategie Recreatie en Toerisme 2023-2026 - Stichting Groene Hart Verbinders

Samenwerken in het Groene Hart

Dit is Michael van Hoorne, bevlogen ondernemer en bekend van Avonturenboerderij en vanaf mei 2021 ook van Vakantiepark Molenwaard. Michael is daarnaast ook een enthousiast ambassadeur van het Groene Hart. In deze video legt hij op inspirerende wijze uit waarom kleine én grote ondernemers in het Groene Hart moeten gaan samenwerken voor een sterke recreatieve en toeristische regio, een sterk merk en aan de meest gastvrije regio van Nederland!

 

Campagne Groene Hart Winterwandelen - 10x winterwandeling met restaurants

Promotie materiaal - Op pad in het Groene Hart

Gebruik maken van prachtige foto's? - Ga direct naar onze beeldbank

Beeldbank Groene Hart

Via onze beeldbank Groene Hart kunt u hoge kwaliteit foto's downloaden. Let op, lees eerst de voorwaarden voor gebruik. 

Ga naar de beeldbank

Boek: Het Groene Hart - Wereld tussen de steden

Boek: Het Groene Hart

In het boek wordt het verhaal van het Groene Hart verteld en krijgen de mensen die het landschap vorm en kleur gaven een gezicht. Het geeft ook duiding en richting aan de urgente opgaven van nu: bodemdaling, verzilting, aan- en afvoer van water, droogteproblematiek, wonen, natuur en het versterken van een gezond en aantrekkelijk vestigingsklimaat. De vraag is niet óf het landschap van het Groene Hart gaat veranderen, maar hóe.

Meer informatie