Agenda

Wat zoek je

Filter op:
Plaats
Sorteer op:

De gezelligste evenementen - Onze winter tips!

Bikkelvaartocht

Ga met een fluisterboot het bikkelkoude water op. Ervaar hoe de winter de Nieuwkoopse Plassen in zijn greep heeft! Met verrekijkers speuren we naar de vogels die de winter op de Nieuwkoopse Plassen doorbrengen. Om even op te warmen gaan we aan land voor een korte wandeling. Daar bakken we een broodje en drinken we chocomelk. Na afloop staat bij Café de Klinker een heerlijke kop erwtensoep klaar.

Lammetjesdag

We kunnen niet wachten tot het zo ver is: Lammetjesdag bij de Schaapskooi in Ottoland. De eerste lammetjes zijn nu al geboren en er worden er 500 verwacht, kom knuffelen op zaterdag 23 februari. Toegang € 1,00.

Koek & Lopie Winterwandelingen

Ook deze winter worden er Koek & Lopie Winterwandelingen georganiseerd op verschillende zondagen in januari, februari en maart. Van gezelligheidsloper tot echt wandelaar voor iedereen is er een mooie wandeling (10 tot 35 km). Startpunten zijn Jeu de Boer Recreatie in Hazerswoude of Restaurant Tijsterman in Nieuwkoop. Daar staat voor vertrek de koffie klaar en na afloop een heerlijke lunch of een warm glas glühwein.