Agenda

De gezelligste evenementen - Onze tips!

Tulip Festival

De ultieme Holland beleving in Nieuwkoop met molens, klompen, kaas, koeien en tulpen! In het voorjaar is er vijf weken lang op vrijdag en zaterdag van alles te beleven in en rond Nieuwkoop. De tulpenvelden en molenviergang zijn vrij te bezoeken en er zijn verschillende wandel- en fietsroutes.

Asperges in de polder

Asperges (&meer) in de Polder

Asperges (& meer) in de Polder is een bourgondische foodevent in het Groene Hart, met optredens, sprekers en een hoofdrol voor de Koningin der Groente. Het leukste lente-event met familie, vrienden en collega's! Van 15 t/m 22 mei!

Paasactiviteiten en Paasbrunch

Nodig vrienden of familie uit voor een gezellige paasbrunch of vier pasen op één van de boerderijen in het Groene Hart. Bij Boerderij de Boerinn in Kamerik en Kameryck ook in Kamerik wordt een heerlijke Paasbrunch geserveerd. Bij Geertje's Hoeve in Haarzuilens zijn allerlei activiteiten op eerste en tweede paasdag.

Tuinpad Rijneveld

Elke laatste zaterdag van de maand, maart tot en met oktober, is het één groot plantenfeest aan het Rijneveld in Boskoop. Bekijk de mooie kwekerijen, bezoek onze heerlijke restaurantjes en ontmoet leuke mensen. In een sfeervolle omgeving kun je hier genieten van al het moois en lekkers uit Boskoop. Wandelend over de kwekerij of varend in de schouw luister je naar de verhalen van de kweker & de kok.

Wat zoek je

Filter op:
Plaats
Sorteer op: