Agenda

Wat zoek je

Filter op:
Plaats
Sorteer op:

De gezelligste evenementen - Onze tips!

Gouda cheesevalley1

Kaasmarkt in Woerden en Gouda

Kom op zaterdagochtend naar het Kerkplein in Woerden voor deze Kaas belevenis! Of ga op donderdagochtend naar de kaasmarkt in Gouda. Een spectaculair historisch en nostalgisch tafereel.

Tuinpad Rijneveld

Elke laatste zaterdag van de maand, maart tot en met oktober, is het één groot plantenfeest aan het Rijneveld in Boskoop. Bekijk de mooie kwekerijen, bezoek onze heerlijke restaurantjes en ontmoet leuke mensen. In een sfeervolle omgeving kun je hier genieten van al het moois en lekkers uit Boskoop. Wandelend over de kwekerij of varend in de schouw luister je naar de verhalen van de kweker & de kok.

Zomeravond Vaarten

Met een lekker hapje en een glaasje wijn of bier gaat u al varend boven het maaiveld genieten van de rust in de lager gelegen polders en vergeet u alle zorgen van de dag. De ondergaande zon over de weilanden en sloten maakt deze vaart tot een ware belevenis.

Vestingswandeling Schoonhoven

Een wandeling door Schoonhoven brengt je op de leukste plekjes met de fraaiste historische panden, prachtige monumenten en een mooie haven met authentieke grachtenpandjes. Op zaterdag 31 augustus organiseert Stichting Stadswandeling Schoonhoven​ een Vestingswandeling met stadsgids.