Agenda

Wat zoek je

Filter op:
Plaats
Sorteer op:

De gezelligste evenementen - Onze herfst en winter tips!

Stad van Sinterklaas

Sinterklaas logeert in het huis van de pottenkoopman, bezoek zijn woonhuis en zijn speciale werkkamer. De pieten logeren in een grote pietenslaapkamer. De inpakpiet, de paardenpiet, de ezelpiet en de timmerpiet, ze zijn er allemaal. Laten we de pepernotenpiet niet vergeten, hij bakt heel veel pepernoten in de bakkerij van Archeon. Behaal jouw Pietendiploma en smul van de de Sinterklaasbrunch.

Kaasproeverij

Landwinkel Jan Nieuwenhuizen uit Zevenhoven organiseert op vrijdag 23 en zaterdag 24 november weer een heerlijke en smaakvolle kaasproeverij! Kom dit weekend proeven en genieten van nieuwe smaken kaas. Leuk om ideeën op te doen voor de feestdagen in combinatie met leuke acties!

Kerstmarkt in Boskoop

Kom knus genieten tijdens de kerstmarkt bij Theeschenkerij de Proeftuin en Yume Koffie- en Theehuis in Boskoop. De kerstmarkt is op twee locaties op zaterdag 8 en zondag 9 december. Op beide terreinen zijn sfeervolle kerstkramen met originele cadeaus en leuke activiteiten voor kinderen.
 

Schaatsen in het Groene Hart

Het wordt een fantastische winter in het Groene Hart! In Gouda kan er een rondje stadhuis worden geschaatst vanaf 19 december t/m 13 januari 2019. En in Woerden is de ijsbaan geopend vanaf 8 december t/m 9 januari 2019.

Winter Fair Woerden

De Winter Fair Woerden wordt ieder jaar nóg leuker, mooier en gezelliger. Op vrijdag 7 december van 15.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 8 december van 10.00 tot 16.00 uur ben je van harte welkom in het prachtige, historische centrum van Woerden. Pak de kersttrein, doe mee aan de workshops of geniet van het kerstkoor. Natuurlijk zijn er heel veel kramen met originele cadeaus en alles voor onder de boom. De fair wordt geopend met een lampionnenoptocht en kinderen kunnen ook op de foto met de Kerstman en de Sneeuwkoningin.