Agenda

Wat zoek je

Filter op:
Plaats
Sorteer op:

De gezelligste evenementen - Onze winter tips!

Winterboerderij

Tip voor de kerstvakantie! Boerderij de Boerinn in #Kamerik organiseert op vrijdag 28 december en zaterdag 29 december opnieuw de winterboerderij. Kom knutselen, ezels aaien, konijnen knuffelen, spelen in het stro, sjoelen op een reuze sjoelbak of marshmallows roosteren boven het kampvuur. Het worden twee fantastische dagen om met het hele gezin van het winterse buitenleven te genieten.

Nacht van het Zilver

De maanverlichte nacht, zacht glanzend zilver en gepassioneerde verhalen! Goud- en zilversmeden openen exclusief hun ateliers, galeries en werkplaatsen tijdens dit sfeervolle en intieme winterevenement. Met vele locaties en activiteiten in de binnenstad, waaronder tussen kunst en kitsch en het zilverlab en de zilverbingo in het zilvermuseum.

Vette Vogels

Tijdens de Vette Vogel Dag maak je samen met een boswachter een heerlijke vogelsnacks. We leren je hoe je zelf cupcakes en pindaslingers maakt en hoe je een dennenappel omtovert in een snackbar. Doe ook mee aan het vogelgeluidenspel en knutsel jouw eigen vette fantasievogel.
 
 

Schaatsen in het Groene Hart

Het wordt een fantastische winter in het Groene Hart! In Gouda kan er een rondje stadhuis worden geschaatst vanaf 19 december t/m 13 januari 2019. En in Woerden is de ijsbaan geopend vanaf 8 december t/m 9 januari 2019.

Oliebollenloop

Beëindig het jaar sportief met een hardloopwedstrijd over 2, 4, 6, 10 of 15 kilometer en een oliebollen na afloop! Start en finish bij de Opweg in Schoonhoven.