Agenda

Wat zoek je

Filter op:
Plaats
Sorteer op:

De gezelligste evenementen - Onze tips!

Straattheater Festival

Straattheater Festival in Woerden. Op zaterdag 29 juni 201kunnen de vele liefhebbers van straattheater weer genieten van een super leuke dag vol verbazing en verwondering. Tientallen artiesten zullen je verrassen met de meest magische shows die ze op het Kerkplein van Woerden opvoeren.

Tuinpad Rijneveld

Elke laatste zaterdag van de maand, maart tot en met oktober, is het één groot plantenfeest aan het Rijneveld in Boskoop. Bekijk de mooie kwekerijen, bezoek onze heerlijke restaurantjes en ontmoet leuke mensen. In een sfeervolle omgeving kun je hier genieten van al het moois en lekkers uit Boskoop. Wandelend over de kwekerij of varend in de schouw luister je naar de verhalen van de kweker & de kok.

Gouda cheesevalley1

Kaasmarkt in Woerden en Gouda

Kom op zaterdagochtend naar het Kerkplein in Woerden voor deze Kaas belevenis! Of ga op donderdagochtend naar de kaasmarkt in Gouda. Een spectaculair historisch en nostalgisch tafereel.

Zomeravond Vaarten

Met een lekker hapje en een glaasje wijn of bier gaat u al varend boven het maaiveld genieten van de rust in de lager gelegen polders en vergeet u alle zorgen van de dag. De ondergaande zon over de weilanden en sloten maakt deze vaart tot een ware belevenis.

Klassiek Zoetermeer

Hou je van klassieke muziek? Of denk je wel eens: "Leuk om meer in dit genre uit te proberen"? Tijdens Klassiek Zoetermeer vind je zowel als liefhebber als uitprobeerder genoeg te doen in de stad. Zo is er een groot Openluchtconcert op de Markt en zijn er concerten in de Oude Kerk, op het Cadenzaplein en in Park Palenstein.