Agenda

Wat zoek je

Filter op:
Plaats
Sorteer op:

De gezelligste evenementen - Onze tips!

Nacht van het zilver

Tijdens de Nacht van het Zilver openen ateliers, juweliers, goud- en zilversmeden hun deuren en bieden een intieme avond romantic christmas shopping. Muzikaal wordt de avond omlijst door operazangeres Tania van Raai en strijkkwartet Ravivo.

Black Gospel Night

In de mooiste kerken en basilieken van Nederland organiseert Eigenwijze Evenementen unieke Black Gospel Night concerten. Een bijzondere combinatie van soul, jazz & gospel. Beleef het mee en bestel je losse tickets (incl. 1 consumptie) op onze website.

Kerstmarkt in Roelofsarendsveen

Rondom het Noordplein in centrum van Roelofarendsveen komen op zondag 15 december allerlei kraampjes te staan. Er zal een arrenslee rondrijden waar kinderen samen met de kerstman een rondje in mogen rijden. Verder zijn er optredens, workshops en leuke activiteiten voor kinderen.

Geertjes Kerstsfeerdagen

Kom op zondag 15 december naar de Kerstsfeerdagen van Boerderij 't Geertje in Zoeterwoude. De hele boerderij is rijk aan kersttafereeltjes. En heb je de snurkende kerstman nog gehoord? De klompenmaker en smid laten hun ambacht zien. Daarnaast zijn er vele activiteiten te doen voor kinderen zoals: broodje bakken, kerstballen beschilderen, een winter speurtocht en een ritje in de arreslee.

Kerstvaart

Vier Kerst op het water! Op tweede kerstdag kan je meevaren met de Sweet Caroline en een huiskamerconcert op het water beleven! Vaar 1,5 uur mee op de Woerdense Singels en zing mee met live muziek! Dicky Rosewater Trio zingen de mooiste kerstliedjes, aangevuld met luisterliedjes. Geniet aan boord van warme chocolademelk en glühwein!