Landleven in het Groene Hart

Ga op avontuur in de polder!

Boerderij de Boerinn

Voor jong en oud, van peuter tot opa, de ideale plek om een gezellige dag te beleven. Of je nu komt voor een familiedag, vrijgezellendag of een uitje met de vereniging: plezier staat voorop! Met meer dan 20 binnen- en buitenactiviteiten, en diverse smakelijke boerenmaaltijden is er volop keuze.

Schaapskooi Ottoland

Bij Schaapskooi Ottoland kan je recreëren in een unieke omgeving in de natuur en met vele dieren. Doe mee met een van de leuke activiteiten of blijf een nachtje slapen in de bed & breakfast!

Boerderij 't Geertje

Gezellige recreatieve boerderij, met winkel, restaurant en roeiboten en kano verhuur. Ze hebben geiten, koeien, varkens, paarden en kippen. Kinderen kunnen de geitjes voeren en een ponyritje maken. 

Kampeerboerderij de Straat-Hof

Bij deze boerderij staat gezelligheid voorop. Je ervaart hier het echte boerenleven en je kan hier zelfs blijven slapen op de camping of een leuk kinderfeestje geven!

Boerderij Buitenverwachting

Bij Boerderij Buitenverwachting kan je een koe adopteren, een rondleiding krijgen over de polder of een gezellig kinderfeestje geven!

Notenhoeve Recreatie

Wat denkt u van een Polder-Zeskamp? Of een survivaltocht waarbij je de bagger aan je voeten voelt? Varen in een grote schouw of op een zelf gemaakt vlot? Vies geworden? Geen probleem. Er zijn kleedruimtes en voldoende warme douches aanwezig.   Wie het wat rustiger aan wil doen kiest voor een rondje steppen door de polder, hooivork hangen of boogschieten. En er zijn nog veel meer mogelijkheden.  

Boerensport Verhaar

Bij Boerensport Verhaar kan je in het weiland en in en rond de sloten op de boerderij allerlei poldersporten doen. Dat betekent dus lekker nat en vies worden!

Mooi Mekkerland

Bij de melkgeitenboerderij Mooi Mekkerland kan je ervaren hoe je geiten kan voeren en melken. Dit is een ervaring die je niet snel zal vergeten, dus kom gezellig een dagje langs!

Kaasboerderij Hoogerwaard

Bij Hoogerwaard zijn verschillende activiteiten te doen, zoals boerderijspelen, midgetgolfen, klootschieten en nog veel meer! Ook kan je hier feesten geven, alles is mogelijk!

Poldersport de Kwakel

Wil jij het ultieme poldergevoel ervaren? Doe dan mee met 'Poldersport De Kwakel'! Hier worden vele activiteiten in een landschap vol koeien, sloten en weilanden georganiseerd. 

Deals - Landleven en arrangementen