Bij Stadsbakkerij Stevig Brood ontdek je een van de meest vernieuwende bakkers van Woerden. Hier vind je puur en eerlijk brood: zonder broodverbetermiddelen, zonder turbogist, maar mét de volle smaak van écht desembrood.

De bakkerij wordt gerund door Bakker Joost, opgeleid aan het Bakery Institute in Zaandam. Hij kent alle stappen van het bakproces – van mengen en kneden tot rijzen, opmaken, bakken en bewaren – en deelt zijn kennis graag met jou.

Je kunt hier meedoen aan verschillende workshops, zoals:

  • een eendaagse desemworkshop

  • een tweedaagse desemworkshop

  • een complete pizzaworkshop

Een inspirerende plek waar je de kunst van het bakken écht leert ervaren.

Openingstijden

  • Elke maandag gesloten
  • Elke dinsdag gesloten
  • Elke woensdag 09.00 - 16.00 uur
  • Elke donderdag 09.00 - 16.00 uur
  • Elke vrijdag 09.00 - 17.00 uur
  • Elke zaterdag 08.00 - 16.00 uur
  • Elke zondag gesloten

Neem alvast een kijkje

Locatie