Buiten & Actief

Fietsen, wandelen, steppen en meer!

Fietsen

Fietsen in het Groene Hart door de meest prachtige natuurgebieden! Beleef het pure Hollandse platteland en laat je verbazen de prachtige routes. Klik hier voor alle fietsroutes in het Groene Hart van Holland.

Wandelen

Genoeg te zien voor de wandelliefhebbers in het Groene Hart. Ontdek de mooiste routes door de prachtige polders en de pittoreske dorpen. 

Polder sup

Suppen door de polder, de mogelijkheden zijn eindeloos! Heerlijk suppen langs de gezellige plaatsjes Vlist, Linschoten, Oudewater, Montfoor en meer!

Poldersteptocht

Beleef de poldersteptocht door het Groene Hart, leuk en actief uitje voor jong en oud!

Schooiertocht

Op de fiets door Land van Wijk en Wouden. Je schooiert samen een heerlijke maaltijd bij elkaar die geheel bestaat uit streekproducten en na de fietstocht kun je hier heerlijk samen van genieten.

Speurroute Groene Hart

Ontdek het Groene Hart met een actieve speurroute! De speurroute is een fiets- en wandeltocht van ca 35 km fietsen en 5 km wandelen. Ideaal om meteen veel van het Groene Hart te zien in één keer!

Spot de nieuwe wildernis in de Meije

Spot de nieuwe wildernis in de Meije onder leiding van een natuurgids. Een leuke excursie over het ontstaan en behoud van natuur nabij de NIeuwkoopse plassen. 

Routenetwerken

Deals - Buiten & actief en arrangementen