Buiten & Actief

Fietsen, wandelen, steppen en meer!

© Ministerie van Beeld.jpg

Wandelen

Genoeg te zien voor de wandelliefhebbers in het Groene Hart. Ontdek de mooiste routes door de prachtige polders en de pittoreske dorpen. 

© Hans van Vrouwerf

Fietsen

Compleet routenetwerk en overstappunten (TOP), veel rustpunten en overnachtingsmogelijkheden, weidse polders en pittoreske dorpen en steden; dat maakt het Groene Hart de ultieme bestemming voor recreatieve en sportieve fietsliefhebbers.

Sporten in de polder

Outdoor activiteiten in het weiland, tussen de koeien; in het Groene Hart zijn heel veel mogelijkheden voor een uniek bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of kinderpartijtje.

Leerzame natuuractiviteiten

Bezoek een eendenkooi, ga zelf turf steken of leer alles over bijen; in het Groene Hart zijn heel veel mogelijkheden voor een educatieve en gezellige dag in de natuur.

Golf voor iedereen

Golfen, Pitch en Putt, midgetgolf of klompengolf; er zijn veel mogelijkheden voor iedereen die een balletje wil slaan in het Groene Hart.

Op de step

Steppen of liever kickbiken is een leuke activiteit voor groepsuitjes en bedrijfsfeesten. Op verschillende plekken in het Groene Hart zijn steps te huur. Bij iedere verhuurlocaties zijn mooie routes uitgestippeld.

Voor paardenliefhebbers

Een ritje op een pony, trektochten met shetlanders, overnachten met eigen paard, paardenfeestjes of een rondrit in een huifkar of paardentram. Bekijk hier alle mogelijkheden in het Groene Hart.

Routenetwerken