Ga eropuit met het hele gezin

Favoriete uitjes van ouders en kinderen!

Boerderij 't Geertje

Gezellige recreatieve boerderij, met winkel, restaurant en roeiboten en kano verhuur. Ze hebben geiten, koeien, varkens, paarden en kippen. Kinderen kunnen de geitjes voeren en een ponyritje maken.

Speeldag bij de Boerinn

Tijdens het kinderfeestje kunnen de kinderen zich uitleven en lekker vies worden. Tijdens het scholenuitje ligt de nadruk meer op samenwerking tijdens de spellen in het weiland.

© Avifauna

Avifauna

Ga je mee op avontuur in verschillende werelddelen? Bij Avifauna loop je tussen de volgens in het Cubaanse brakwatermoeras, de Filipijnse jungle en nog veel meer.

Archeon

Om geschiedenis in het echt te beleven kom je naar Archeon! Doe de prehistorie, beleef de Romeinse tijd en ervaar de middeleeuwen. 

Pannenkoeken!

Een lekkere pannenkoek eten met uitzicht op de koeien, dat kan bij Pannenkoekenboerderij De Ponthoeve in Vianen.

Jurassic Golf

Het Jurassic Golf Adventure Park in Gouda is een unieke en leerzame beleving vol avontuur voor jong en oud. 

Batenstein Buiten

BatensteinBuiten is de grootste spetter-, sport- en speelplaats in de regio Woerden. Je vindt er een waterspeeltuin (spraypark) met verwarmd water (28⁰ Celsius), een 12 holes midgetgolfbaan, een klim- en klauterplaats, een zandspeelplaats, een airtrampoline (van 12 bij 6 meter), een trampoline, schommels, een tokkel/kabelbaan, een tafeltennis tafel en een levensgroot schaakspel. Er is ook een sportplein met onder andere (Aqua)bootcamp, calisthenics en freerun-mogelijkheden. De toegang tot BatensteinBuiten is gratis!

Avonturenboerderij Molenwaard

Beleef met de hele familie het Hollandse landleven bij Avonturenboerderij Molenwaard: van koe melken en bootje varen tot pony rijden en verdwalen in het wilgendoolhof. Knuffel de dieren, ontdek de oude ambachten en proef de (h)eerlijke streekproducten. Behaal je boerderijdiploma en geniet van de vrolijke, educatieve shows van onder anderen tv-idolen Fien & Teun.  Bij Avonturenboerderij Molenwaard: waar spelen ontdekken is! 

Paardenmelkerij & Chocoland

Bij Riga Ranch Paardenmelkerij & Chocoland worden leuke feestjes voor kinderen georganiseren!

Kamperen op de boerderij

Met een vakantie op deze camping neemt u een kijkje in het boerenleven. Boer Aad staat er altijd voor open vragen te beantwoorden en een handje meehelpen is zeker toegestaan! Er is volop speelgelegenheid voor de kleintjes op het veld en op de boerderij. En in het seizoen is het maisdoolhof een bijzondere attractie.

TIP! Ontdek de Romeinse tijd en ga op speurtocht!

Archeon quest

Archeon quest

© Archeon quest

Archeon Quest

Doe mee aan de nieuwe actieve speurtocht waarin jij als slaaf tegen andere spelers strijdt om roemies en je vrijheid! De speler met de meeste roemies zal de game winnen! Download de app via echoes.flavour.nl en speel gratis mee! 

Lees verder
Lees meer over deze game

Kids deals - Kinderfeestjes en arrangemententen