Ga eropuit met het hele gezin

TIP! Ontdek de Romeinse tijd en ga op speurtocht!

Archeon Quest

Doe mee aan de nieuwe actieve speurtocht waarin jij als slaaf tegen andere spelers strijdt om roemies en je vrijheid! De speler met de meeste roemies zal de game winnen! Download de app via echoes.flavour.nl en speel gratis mee! 

Lees meer over deze game

Favoriete uitjes van ouders en kinderen!

Boerderij 't Geertje

Gezellige recreatieve boerderij, met winkel, restaurant en roeiboten en kano verhuur. Ze hebben geiten, koeien, varkens, paarden en kippen. Kinderen kunnen de geitjes voeren en een ponyritje maken.

Speeldag bij de Boerinn

Tijdens het kinderfeestje kunnen de kinderen zich uitleven en lekker vies worden. Tijdens het scholenuitje ligt de nadruk meer op samenwerking tijdens de spellen in het weiland.

Avifauna

Ga je mee op avontuur in verschillende werelddelen? Bij Avifauna loop je tussen de volgens in het Cubaanse brakwatermoeras, de Filipijnse jungle en nog veel meer.

Archeon

Om geschiedenis in het echt te beleven kom je naar Archeon! Doe de prehistorie, beleef de Romeinse tijd en ervaar de middeleeuwen. 

Pannenkoeken!

Een lekkere pannenkoek eten met uitzicht op de koeien, dat kan bij Pannenkoekenboerderij De Ponthoeve in Vianen.

Jurassic Golf

Het Jurassic Golf Adventure Park in Gouda is een unieke en leerzame beleving vol avontuur voor jong en oud. 

FarmCamps

Vanaf je tent kijk je uit over de weilanden met de vele slootjes en zie je alleen maar grazende koeien, schapen en de weidevogels. En terwijl jullie genieten van de rust, zijn de kids urenlang aan het ravotten in de mega gave Water Pret Weide.

Batensteinbad

Het Batensteinbad in Woerden biedt een wedstrijdbad om lekker baantjes te trekken, een recreatiebad met glijbaan en stroomversnelling, een bubbelbad en een extra verwarmde ondiepe bad voor de kleinsten. In de zomer is de grote waterspeeltuin een aanrader.

Paardenmelkerij & Chocoland

Bij Riga Ranch Paardenmelkerij & Chocoland worden leuke feestjes voor kinderen georganiseren!

Watersafari

Tijdens deze watersafari leren kinderen over het ontstaan van de plassen en gaan zij op zoek naar de dieren die in het water en rondom de Nieuwkoopse Plassen leven. Dieren speuren en bekijken!

Kids deals - Kinderfeestjes en arrangemententen