Erop uit met het hele gezin

Tips voor plezierige uitjes!

Boerderij de Boerinn

Voor jong en oud, van peuter tot opa, de ideale plek om een gezellige dag te beleven. Of je nu komt voor een familiedag, vrijgezellendag of een uitje met de vereniging: plezier staat voorop! Met meer dan 20 binnen- en buitenactiviteiten, en diverse smakelijke boerenmaaltijden is er volop keuze.

Boerderij 't Geertje

Gezellige recreatieve boerderij, met winkel, restaurant en roeiboten en kano verhuur. Ze hebben geiten, koeien, varkens, paarden en kippen. Kinderen kunnen de geitjes voeren en een ponyritje maken.

Avifauna

Ga je mee op avontuur in verschillende werelddelen? Bij Avifauna loop je tussen de volgens in het Cubaanse brakwatermoeras, de Filipijnse jungle en nog veel meer.

Archeon

Om geschiedenis in het echt te beleven kom je naar Archeon! Doe de prehistorie, beleef de Romeinse tijd en ervaar de middeleeuwen. 

Rondrit met tractor langs Kasteel de Haar

Maak een rondrit met een antieke tractor in combinatie met de tram door het unieke dorpje Haarzuilens en langs het sprookjesachtige kasteel "De Haar".

FarmCamps Stolkse Weide

Vanaf je tent kijk je uit over de weilanden met de vele slootjes en zie je alleen maar grazende koeien, schapen en de weidevogels. En terwijl jullie genieten van de rust, zijn de kids urenlang aan het ravotten in de mega gave Water Pret Weide.

Batenstein Buiten

BatensteinBuiten, de grootste spetter-, sport- en speelplaats in de regio met waterspeeltuin, midgetgolf, een heerlijk terras en nog veel meer! 

Riga Ranch Paardenmelkerij & Chocoland

Unieke Riga Ranch paardenmelkerij. Voor de kids kun je hier de leukste feestjes en partijen organiseren! Uniek uitje voor de paardenliefhebbers én chocoladeliefhebbers.

Jurassic Golf

Het Jurassic Golf Adventure Park in Gouda is een unieke en leerzame beleving vol avontuur voor jong en oud. 

Watersafari

Tijdens deze watersafari leren kinderen over het ontstaan van de plassen en gaan zij op zoek naar de dieren die in het water en rondom de Nieuwkoopse Plassen leven. Dieren speuren en bekijken!

Deals - Kids en arrangementen