Erop uit met het hele gezin

Tips voor plezierige uitjes!

Boerderij 't Geertje

Gezellige recreatieve boerderij, met winkel, restaurant en roeiboten en kano verhuur. Ze hebben geiten, koeien, varkens, paarden en kippen. Kinderen kunnen de geitjes voeren en een ponyritje maken.

Ooievaarsdorp Het Liesvelt

Leer alles over de ooievaar, bezoek de bijenstal, doe de speurtocht, leef je uit in de boerenspeeltuin en knuffel met de dieren.

Avifauna

Ga je mee op avontuur in verschillende werelddelen? Bij Avifauna loop je tussen de volgens in het Cubaanse brakwatermoeras, de Filipijnse jungle en nog veel meer.

Archeon

Om geschiedenis in het echt te beleven kom je naar Archeon! Doe de prehistorie, beleef de Romeinse tijd en ervaar de middeleeuwen. 

Pannenkoekenboerderij

Een lekkere pannenkoek eten met uitzicht op de koeien, dat kan bij Pannenkoekenboerderij Ponthoeven in Vianen.

Jurassic Golf

Het Jurassic Golf Adventure Park in Gouda is een unieke en leerzame beleving vol avontuur voor jong en oud. 

FarmCamps Stolkse Weide

Vanaf je tent kijk je uit over de weilanden met de vele slootjes en zie je alleen maar grazende koeien, schapen en de weidevogels. En terwijl jullie genieten van de rust, zijn de kids urenlang aan het ravotten in de mega gave Water Pret Weide.

Batensteinbad

Het Batensteinbad in Woerden biedt een wedstrijdbad om lekker baantjes te trekken, een recreatiebad met glijbaan en stroomversnelling, een bubbelbad en een extra verwarmde ondiepe bad voor de kleinsten. In de zomer is de grote waterspeeltuin een aanrader.

Paardenmelkerij & Chocoland

Bij Riga Ranch Paardenmelkerij & Chocoland worden leuke feestjes voor kinderen georganiseren!

Watersafari

Tijdens deze watersafari leren kinderen over het ontstaan van de plassen en gaan zij op zoek naar de dieren die in het water en rondom de Nieuwkoopse Plassen leven. Dieren speuren en bekijken!

Deals - Kids en arrangementen