Boek nu het gezelligste dagje uit!

Activiteiten, excursies, workshops en meer!

Boerderij de Boerinn

Boerderij de Boerinn biedt groepen de ruimte om actief te ontspannen en gastrijvrij te ontmoeten. Op de boerderij kun je terecht voor allerlei uiteenlopende dagen van een vergaderdag en familiedag tot een verjaardag en kinderfeestje. Met meer dan 20 verschillende binnen en buitenactiviteiten, een smakelijke boerenmaaltijd en ongedwongen sfeer geniet iedere groep van een geslaagde dag op de boerderij.

Kameryck

Of het nu zakelijk of privé is, Kameryck is een inspirerende omgeving waar u helemaal weg bent uit de hectiek van alledag. De kracht van Kameryck is de bijzondere combinatie van moderne zakelijke faciliteiten op het gebied van vergaderen, evenementen en horeca met de mooie natuurlijke omgeving buiten. Daarnaast biedt Kameryck tal van recreatieve en sportieve mogelijkheden en een gezellig restaurant met een mooi terras met fantastisch uitzicht over de polders van het Groene Hart.

Avontuur tijdens een eendenrally

Eend en Avontuur is een actief teamprogramma in het Groene Hart. Teams strijden tegen elkaar tijdens de verschillende pitstops. De weg vindt ieder team zelf aan de hand van roadbooks. Ideaal als bedrijfsuitje! Het Groene Hart biedt een prachtig hollands landschap met landerijen en natuur. 

Recreatie Landschap Rosenboom

Naast kamperen, uitgebreide kano-, fiets-, wandel- en fluisterboot-arrangementen, workshops kunnen ook drankjes, barbecue of maaltijden worden verzorgd.

Workshop kaas maken

Altijd al eens willen weten hoe kaas gemaakt wordt? Boek dan de informatieve workshop "KAAS" bij de kaasboerderij Hoogerwaard.

Natuuractiviteiten Watersnip

In de accommodatie ‘De Rokende Turf’ van Watersnip kunnen groepen vergaderen en overnachten. De vergaderruimte (90 m²) is onder meer geschikt voor: trainingen, workshops, teambuilding en brainstormsessies. Door de sfeervolle uitstraling wordt de ruimte gebruikt door kleine groepen vanaf 6 personen tot grotere groepen tot 75 personen.

Happen en stappen in Oudewater

Onder leiding van een gids loop je van voorgerecht in het eerste restaurant naar hoofdgerecht in het tweede restaurant en het nagerecht in het derde. Tussendoor vertelt de gids je veel over de mooie huizen en de geschiedenis van Oudewater. Dit arrangement is te boeken van woensdag t/m zondag vanaf minimaal 10 personen.

Brunchcruise door het Groene Hart

Geniet van de fantastische uitzichten vanaf het panoramadek tijdens deze heerlijke uitgebreide brunch cruise. Leuk met familie, vrienden of collega's!

Deals - groepsuitjes en arrangementen