Boek nu het gezelligste dagje uit!

Activiteiten, excursies, workshops en meer!

Boerderij de Boerinn

Boerderij de Boerinn biedt groepen de ruimte om actief te ontspannen en gastrijvrij te ontmoeten. Op de boerderij kun je terecht voor allerlei uiteenlopende dagen van een vergaderdag en familiedag tot een verjaardag en kinderfeestje. Met meer dan 20 verschillende binnen en buitenactiviteiten, een smakelijke boerenmaaltijd en ongedwongen sfeer geniet iedere groep van een geslaagde dag op de boerderij.

Kameryck

Of het nu zakelijk of privé is, Kameryck is een inspirerende omgeving waar u helemaal weg bent uit de hectiek van alledag. De kracht van Kameryck is de bijzondere combinatie van moderne zakelijke faciliteiten op het gebied van vergaderen, evenementen en horeca met de mooie natuurlijke omgeving buiten. Daarnaast biedt Kameryck tal van recreatieve en sportieve mogelijkheden en een gezellig restaurant met een mooi terras met fantastisch uitzicht over de polders van het Groene Hart.

Avontuur tijdens een eendenrally

Eend en Avontuur is een actief teamprogramma in het Groene Hart. Teams strijden tegen elkaar tijdens de verschillende pitstops. De weg vindt ieder team zelf aan de hand van roadbooks. Ideaal als bedrijfsuitje! Het Groene Hart biedt een prachtig hollands landschap met landerijen en natuur. 

Stadswandeling Schoonhoven

Een stadswandeling in Schoonhoven is een verkenningstocht door het oude centrum van de stad. Je zult de historie van Schoonhoven intens beleven. Je ziet fraaie oude woonhuizen en monumentale gebouwen. Jouw aandacht wordt gevestigd op de overblijfselen van de vestingwerken.

Recreatie Landschap Rosenboom

Naast kamperen, uitgebreide kano-, fiets-, wandel- en fluisterboot-arrangementen, workshops kunnen ook drankjes, barbecue of maaltijden worden verzorgd.

Kaas maken

Altijd al eens willen weten hoe kaas gemaakt wordt? Boek dan de informatieve workshop "KAAS" bij de kaasboerderij Hoogerwaard.

Boerderij De Weesper Koe

Geniet van de natuur, de actie, de competitie bij De Weesper Koe. Je kunt tijdens het verblijf, varen, fietsen, workshop koe schilderen op doek, schapendrijven, sloepenrace, wandelen en nog veel meer.

Kookworkshop in Gemaalhuis

Regelmatig verzorgt het Gemaalhuis kookworkshops voor groepen. Gezellig om een keertje met familie, vrienden of collega's in de keuken te staan. Het is leuk, gezellig en vooral lekker.

Happen en stappen in Oudewater

Onder leiding van een gids loop je van voorgerecht in het eerste restaurant naar hoofdgerecht in het tweede restaurant en het nagerecht in het derde. Tussendoor vertelt de gids je veel over de mooie huizen en de geschiedenis van Oudewater. Dit arrangement is te boeken van woensdag t/m zondag vanaf minimaal 10 personen.

Brunchcruise door het Groene Hart

Geniet van de fantastische uitzichten vanaf het panoramadek tijdens deze heerlijke uitgebreide brunch cruise. Leuk met familie, vrienden of collega's!

Deals - groepsuitjes en arrangementen