Luxe hotels, landelijke B&B's en gezellige campings

Booking.com

Overnachten op unieke locaties

Landal de Reeuwijkse Plassen

Landal De Reeuwijkse Plassen ligt direct aan de Reeuwijkse Plassen, dichtbij Gouda. De waterwoningen beschikken veelal over een eigen aanlegsteiger. Verder kun je hier genieten van een overdekt zwembad, indoorspeelplaats, parkshop met streekproducten en een natuurspeeleiland. Het park is direct gelegen aan een surf- en recreatieplas met recreatiestrand! 

Stadshotel Woerden

Wegdromen in weelde in het Arsenaal uit 1762. Je kunt hier slapen, eten, beleven én proeven van het goede leven en dat alles in één sfeervolle, eigenzinnige omgeving. Alle suites hebben een eigen, unieke uitstraling.

Hooiberghutten bij Boerderij Kromwijk

Slapen in een hooiberghut is een unieke beleving. Overnacht met familie over vrienden in een hooiberghut en ervaar het boerenleven.

B&B Apud nos Domi

Een rijksmonumentale rietgedekte langhuisboerderij gebouw in 1643, langs het water buiten de dorpskern van Polsbroek. Kom helemaal tot rust!

Boerderijcamping Demmerik

Geniet midden in de polders bij Boerderijcamping Demmerik.Kom tot rust in een hooiberghut, tent of caravan.

Hotel de Watergeus

Overnachten aan de Nieuwkoopse plassen bij Hotel de Watergeus! Voor het mooiste uitzicht over de plassen, een prachtige locatie.

Boerderij Hazenveld

Geniet van de rust, ruimte en comfort op de mooie mini-camping bij Boerderij Hazenveld. Onder andere winnaar van de Zoovers award. 

Archeon middeleeuwse B&B

Stap een andere tijd binnen in het Archeon en ga er een weekendje écht helemaal tussen uit!

Hotel Avifauna

Een prachtig vier-sterrenhotel om het bezoek aan Avifauna helemaal compleet te maken! 

B&B Posthoorn Lodge

Droom in de polder. Geniet in één van de B&B kamers, het appartement of vakantiehuis midden in de polders en relax in de hottub.

Deals - Overnachten en arrangementen

Camperplaatsen

Geniet jij nou veel liever op een prachtige camperplek in je eigen camper voor het échte vakantiegevoel? Ook dat is mogelijk in het Groene Hart van Holland! De mooiste plekjes midden in de Hollandse natuur voor dat ultieme vakantiegevoel. Relax, geniet van het uitzicht, maak je eigen heerlijke ontbijtje en kom helemaal tot rust. Via de link vind je alle camperplaatsen in het Groene Hart. Je kunt zelf filteren op locatie. 

Bekijk hier alle camperplaatsen

Overnachten in het Groene Hart op de kaart