Luxe hotels, landelijke B&B's en gezellige campings

Booking.com

Overnachten op unieke locaties

Landal de Reeuwijkse Plassen

Landal De Reeuwijkse Plassen ligt direct aan de Reeuwijkse Plassen, dichtbij Gouda. De waterwoningen beschikken veelal over een eigen aanlegsteiger. Verder kun je hier genieten van een overdekt zwembad, indoorspeelplaats, parkshop met streekproducten en een natuurspeeleiland. Het park is direct gelegen aan een surf- en recreatieplas met recreatiestrand! 

Stadshotel Woerden

Wegdromen in weelde in het Arsenaal uit 1762. Je kunt hier slapen, beleven én proeven van het goede leven en dat alles in één sfeervolle omgeving. Alle suites hebben een eigen, unieke uitstraling.

Hooiberghutten bij Boerderij Kromwijk

Slapen in een hooiberghut is een unieke beleving. Overnacht met familie over vrienden in een hooiberghut en ervaar het boerenleven.

Archeon middeleeuwse B&B

Stap een andere tijd binnen in het Archeon en ga er een weekendje écht helemaal tussen uit!

Boerderijcamping Demmerik

Geniet midden in de polders bij Boerderijcamping Demmerik.Kom tot rust in een hooiberghut, tent of caravan.

Hotel de Watergeus

Overnachten aan de Nieuwkoopse plassen bij Hotel de Watergeus! Voor het mooiste uitzicht over de plassen, een prachtige locatie.

Camping Polderflora

Een prachtige camping midden in de polder en vlak bij Alphen aan den Rijn. Ideaal voor fietsers en wandelaars die het Groene Hart willen verkennen.

B&B Apud nos Domi

Een rijksmonumentale rietgedekte langhuisboerderij gebouw in 1643, langs het water buiten de dorpskern van Polsbroek. Kom helemaal tot rust!

 

Hotel Avifauna

Een prachtig vier-sterrenhotel om het bezoek aan Avifauna helemaal compleet te maken! 

B&B Posthoorn Lodge

Droom in de polder. Geniet in één van de B&B kamers, het appartement of vakantiehuis midden in de polders en relax in de hottub.

Camperplaatsen

Geniet jij nou veel liever op een prachtige camperplek in je eigen camper voor het échte vakantiegevoel? Ook dat is mogelijk in het Groene Hart van Holland! De mooiste plekjes midden in de Hollandse natuur voor dat ultieme vakantiegevoel. Relax, geniet van het uitzicht, maak je eigen heerlijke ontbijtje en kom helemaal tot rust. Via de link vind je alle camperplaatsen in het Groene Hart. Je kunt zelf filteren op locatie. 

Lees verder
Bekijk hier alle camperplaatsen

Groene Hart Logies

Overnachten op een landelijk gelegen vakantieboerderij bij Groene Hart Logies betekent relaxed op vakantie in eigen land. U logeert bij onze boeren in een appartement, bed & breakfast of groepsaccommodatie naar keuze. Dankzij ons uitgebreide aanbod is er altijd een vakantieboerderij die aan al uw wensen voldoet. Groene Hart Logies heeft accommodaties en boerderijen verspreid door heel het Groene Hart. Via de link vindt u alle logies en beschikbaarheid.

Lees verder
Bekijk hier alle Groene Hart Logies

Overnachten in het Groene Hart op de kaart