Stijlvol overnachten en eten in huiselijke sfeer.

KAMERS

Onze Stadsherberg heeft elf kamers in boutiquehotel-stijl, voorzien van alle comfort. Kingsize hotelbedden van 2.10m x 1.80m  speciaal voor ons gemaakt door Swiss Sense. Iedere kamer heeft een ensuite badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Sommige kamers hebben een apart toilet. Onze kamers variëren van 22 m2 tot wel 40 m2.

RESTAURANT

Ontbijt, lunch, borrelhappen en diner: wij maken het allemaal met liefde en aandacht voor je. In ons restaurant op de begane grond ontvangen we je graag in een huiselijke sfeer. Voor ontbijt naar keuze, lunch en ’s avonds een borrelhap en een drankje kun je iedere dag bij ons terecht.

Prijzen

 • Er zijn drie type kamers:

  Romantische comfortkamer:
  Luxe twee persoonskamer met dakkapel, oude houten balken plafonds en een ensuite badkamer op de 2e verdieping (€120,- voor 2 personen per nacht).

  Ruime deluxe kamer:
  Luxe twee persoonskamer met grote ramen aan de achterzijde van het pand op de begane grond of op de eerste verdieping aan straatzijde. (€130,- voor 2 personen per nacht.)

  Luxe daktuin kamer:
  Ruime luxe tweepersoonskamer met overkapt dakterras met een tafeltje met twee stoelen én twee relaxstoelen om te genieten van de daktuin (€140,- voor 2 personen per nacht).

  Ontbijt
  We serveren iedere ochtend ontbijt. Er is keuze tussen een Petit Parisien, Healthy Start of het Deluxe uitgebreid Ontbijt. Variërend in prijs van €7.50 tot €20,-. Wil je het net iets anders? Dan kunnen je nog kiezen uit de toevoegingen uit ons keuzemenu.

Kenmerken

Locatie