Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel heeft voorzieningen in en buiten de directe omgeving van de gemeente, waaronder een aantal natuur- en recreatiegebieden, zoals de Krimpenerhout, het Zwaneneiland, het Stormpoldervloedbos en de Heemtuin.

Lees verder

Hotspots

De Schelvenaer

De koks bij restaurant De Schelvenaer zijn culinaire meesters, die prachtige gerechten voor u bereiden. Of je nu kiest à la carte of voor één van de buffetten, de uitgebreide menu- en wijnkaart laten je volop keuze, waarop de chef je zal verassen met de meest originele smaaksensaties.

Kinderboerderij Klein-Boveneind

Op de kinderboerderij Klein-Boveneind tref je diverse diersoorten aan als koeien, varkens, geiten, pluimvee, schapen, knaagdieren, een pony, pauwen, duiven en vele watervogels. 

Zwembad Lansingh

Zwembad de Lansingh heeft een wildwaterkreek, waterval, fonteinen, massagestromen, massagebank, bruisbaden, whirlpool en een uitzwembad naar buiten. 

Slapen aan de Dijk

Wanneer je lekker fietsen of een stad bezoeken wilt combineren met een overnachting, dan ligt Krimpen aan den IJssel heel centraal en zeer landelijk. 

Streekmuseum Krimpenerwaard

Aan de IJsseldijk in Krimpen aan den IJssel vindt je Streekmuseum Krimpenerwaard. Het is gevestigd in een monumentale 17e eeuwse Hallehuisboerderij. 

Ontdek en verken meer in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel op de kaart