Lunch, borrel en diner

De beste tips!

Brasserie Broers

Bij Brasserie Broers bieden ze kwaliteit voor een goede prijs. Klassieke gerechten met een moderne touch, met een mooi glas wijn of een goed biertje.

Bij METTE

Ook bekroond met de BIB Gourmand en door de fabuleuze zorg van een gepassioneerde kok is dit een restaurant waar je keer gegeten  met hebben om de sfeer, ambiance en prachtige smaken te ontdekken. 

Abrona

Bij dit bijzondere restaurant staat gastvrijheid en persoonlijke aandacht centraal. Je kan hier volop genieten van heerlijk eten in een stijlvol restaurant.

Restaurant en theehuis De Dames

De voormalige wagenschuur van steenplaets de Olifant is verbouwd tot Restaurant en theehuis De Dames, een eet- en drinkgelegenheid met terras. U kunt hier genieten van een heerlijke lunch, high tea en diner.

JanZen

Een bijzonder huiselijk restaurant gevestigd in een art deco pand aan de rand van Woerden. Ongedwongen met aandacht voor alles wat het vak zo mooi maakt en bekroond met een Bib Gourmand!

de Burgemeester

Meestergastheer Bernard Tesink verzorgt samen met zijn team een echte beleving! Vakmanschap, aandacht en liefde voor (seizoen) producten creërt een onvergetelijk bezoek aan De Burgemeester!

Spies & Spijs

Geniet onbeperkt van heerlijke vleessoorten, de uitgebreide saladebar en desert, koffie en/of thee.

Brasserie Meelfabriek Zijlstroom

Proef de (h)eerlijke producten bij Brasserie Meelfabriek Zijlstroom in Leiderdorp. Een oase van rust. De chef werkt zoveel mogelijk met producten uit de streek en eigen moestuin.

Bij Robbert

Het restaurant Bij Robbert heeft de Gouden Pollepel competitie van het AD Groene Hart gewonnen, dus kom snel een keer proeven!

Deals - Eten & drinken en arrangementen