Lunch, borrel en diner

De beste tips!

Bistronoom Woerden

Geniet bij Bistronoom van gastronomische gerechten in bistro sfeer op het knusse kazerne plein in Woerden. 

Rivero Schoonhoven

De voormalige wagenschuur van steenplaets de Olifant is verbouwd tot Restaurant en theehuis De Dames, een eet- en drinkgelegenheid met terras. U kunt hier genieten van een heerlijke lunch, high tea en diner.

Broeck Oudewater

Voel je thuis bij Broeck aan de Broeckerstraat in Oudewater. Midden in het centrum vind je in het authentieke pand een Grand Café met heerlijk terras en serre.  

Boutique Café Lien | Schoonhoven

Boutique Café Lien is dé plek waar je kunt genieten van een goedverzorgde lunch, koffie met gebak, high tea’s en nog veel meer. Ontdek snel dit mooie stukje Schoonhoven!

Spies & Spijs | Zegveld

Geniet onbeperkt van heerlijke vleessoorten, de uitgebreide saladebar en desert, koffie en/of thee.

Brasserie Meelfabriek Zijlstroom | Leiderdorp

Proef de (h)eerlijke producten bij Brasserie Meelfabriek Zijlstroom in Leiderdorp. Een oase van rust. De chef werkt zoveel mogelijk met producten uit de streek en eigen moestuin.

JanZen | Woerden

Een bijzonder huiselijk restaurant gevestigd in een art deco pand aan de rand van Woerden. Ongedwongen met aandacht voor alles wat het vak zo mooi maakt en bekroond met een Bib Gourmand!

restaurant hotel de watergeus

restaurant hotel de watergeus

© restaurant hotel de watergeus

Restaurant De Watergeus| Nieuwkoop

Bij het restaurant van Hotel De Watergeus zul je verrast worden door het schitterende uitzicht over de Nieuwkoopse Plassen.

Anna Haen | Abcoude

Puur en lokaal genieten doe je bij anna Haen; eten & drinken, vergaderen, vieren en koken.

de Burgemeester | Linschoten

Meestergastheer Bernard Tesink verzorgt samen met zijn team een echte beleving! Vakmanschap, aandacht en liefde voor (seizoen) producten creërt een onvergetelijk bezoek aan De Burgemeester!

Deals - Eten & drinken en arrangementen