Lunch, borrel en diner

De beste tips!

De Dyck

Bij restaurant de Dyck kan je heerljik genieten van dagverse streekproducten van eigen land.

Bij METTE

Ook bekroond met de BIB Gourmand en door de fabuleuze zorg van een gepassioneerde kok is dit een restaurant waar je keer gegeten  met hebben om de sfeer, ambiance en prachtige smaken te ontdekken. 

de Dukdalf

Dit restaurant heeft uitzicht op de haven van Woerden en heeft een modern en sfeervol interieur. Je kan hier puur genieten in een ongedwongen sfeer.

Abrona

Bij dit bijzondere restaurant staat gastvrijheid en persoonlijke aandacht centraal. Je kan hier volop genieten van heerlijk eten in een stijlvol restaurant.

De Nieuwe Polderkeuken

Dit restaurant werkt met leveranciers uit de omgeving, zodat je de smaakvolle producten uit de polder zelf kunt ervaren. 

JanZen

Een bijzonder huiselijk restaurant gevestigd in een art deco pand aan de rand van Woerden. Ongedwongen met aandacht voor alles wat het vak zo mooi maakt en bekroond met een Bib Gourmand!

't Haasje

Hier krijg je een verrassende en originele kookstijl op ambachtelijke wijze in een huiselijke ambiance. 

Spies & Spijs

Geniet onbeperkt van heerlijke vleessoorten, de uitgebreide saladebar en desert, koffie en/of thee.

De Florijn

De Florijn is geroemd vanwege het werken met streekproducten. Het restaurant heeft bovendien een Bib Gourmand, een Michelin onderscheiding voor restaurant.

Bij Robbert

Het restaurant Bij Robbert heeft de Gouden Pollepel competitie van het AD Groene Hart gewonnen, dus kom snel een keer proeven!

Deals - Eten & drinken en arrangementen