Beleef de lammetjesdagen - in het Groene Hart

6x de leukste lammetjesdagen.
Beleef de pasgeboren lammetjes op de boerderijen! In deze nieuwsbrief vind je een heel overzicht met de gezelligste lammetjesdagen die voor iedereen te bezoeken zijn!

1. Lammetjesdag bij Schaapskooi Ottoland
De jaarlijkse Lammetjesdag van Schaapskooi Ottoland is dit jaar terug op 15 februari! Van 10.00 tot 16.00 uur kan je lammetjes knuffelen op de boerderij. De teller met lammetjes staat inmiddels al op 300! Je betaalt maar €1,- om ze te knuffelen en er is ook een leuke minimarkt waar je overheen kan struinen!
TIP: De lammetjes zijn ook op andere dagen te bekijken. Kijk voor meer informatie op onze website.
Lammetjesdag van Schaapskooi Ottoland op zaterdag 15 februari. 

2. Lammetjesmaanden bij Molenwaard
Beleef in de maanden februari en maart bij Avonturenboerderij Molenwaard de Lammetjesmaanden! Kom kijken bij de pasgeboren lammetjes, hoe ze dartelen door de wei, melk drinken bij hun moeder en spelen met elkaar. Uiteraard mag je ze ook knuffelen! Er zijn in deze maanden nog meer jonge dieren te vinden, zoals kalfjes, veulens en biggetjes!
Lammetjesmaanden bij Avonturenboerderij Molenwaard in februari en maart op zaterdag en zondag.

3. Lammetjes kijken bij Wim en Cora's Schaapsfarm
Op woensdagmiddag 11, 18 en 25 maart kan je bij Wim en Cora's Schaapsfarm in Aarlanderveen lammetjes kijken! Iedereen is welkom om te aaien en te knuffelen en na de rondleiding kan je nog een lekker kopje koffie of frisje drinken. Kinderen kunnen zelfs nog met wol knutselen en leuke werkstukjes maken!
Lammetjes kijken bij Wim en Cora's Schaapsfarm op woensdag 11, 18 en 25 maart.

4. Lammetjesdagen bij Boerderij Buitenverwachting
Zaterdag 14 en 21 maart kan je tussen 10.00 en 15.00 uur bij Boerderij Buitenverwachting terecht om lammetjes te knuffelen. Naast lammetjes knuffelen en aaien, kunnen kinderen ook hun eigen lammetje maken van wol, een eigen tuintje inzaaien en hun zintuigen testen. Ook kunnen de kids spelen in de hooiberg en de boer helpen met voeren!
Lammetjesdagen bij Boerderij Buitenverwachting op 14 en 21 maart.

5. Lammetjesdagen bij kinderboerderij Merenwijk
Er zijn weer Lammetjesdagen bij de kinderboerderij Merenwijk in Leiden! Woensdag 25 maart en 1 april kan je lammetjes aaien, een lammetje knutselen van wol, ponyrijden en je zintuigen testen! Je kan tussen de lammetjes en geitjes lopen in de wei en konijntjes en kuikens aaien en bekijken. 
Lammetjesdagen bij kinderboerderij Merenwijk op 25 maart en 1 april. 

6. Geitjes voeren bij Boerderij 't Geertje in Zoeterwoude
Boerderij 't Geertje is een gezellige recreatieve boerderij in Zoeterwoude waar je het hele jaar door terecht kan om geitjes te voeren. Binnenkort worden de lammetjes weer geboren en deze kan je dan ook weer aaien en knuffelen! Je kan hier ook pony ritjes maken en nog veel meer leuke activiteiten!
Dagelijks leuke activiteiten bij boerderij 't Geertje.