Kom naar Boern Logies Lekker Buiten in Lopik voor een heerlijke vakantie op de boerderij. Het vakantiehuis voor 5-personen ligt in een prachtige omgeving aan de Lek te midden van de boomgaarden en de weilanden met koeien, schapen, geiten en paarden.

Vakantiehuis
Het vakantiehuis beschikt over een ruime woonkamer met een televisie en aangrenzend een open keuken …

Kom naar Boern Logies Lekker Buiten in Lopik voor een heerlijke vakantie op de boerderij. Het vakantiehuis voor 5-personen ligt in een prachtige omgeving aan de Lek te midden van de boomgaarden en de weilanden met koeien, schapen, geiten en paarden.

Vakantiehuis
Het vakantiehuis beschikt over een ruime woonkamer met een televisie en aangrenzend een open keuken met alle benodigde apparatuur. De bank in de woonkamer kan worden omgebouwd tot slaapbank. Verder is op de benedenverdieping een bijkeuken te vinden met een wasmachine en een badkamer met douche en toilet. Op de bovenverdieping is een ruime slaapkamer met vier bedden. Naast de woning is een tuinhuis waar ook fietsen in kunnen worden gezet. Fietsen zijn eventueel ook te leen. En verder is er een heerlijk terug om te genieten van het prachtige uitzicht en de rustige omgeving, Vakantiegasten zijn altijd welkom om rond te kijken op de boerderij of een glaasje verse melk te drinken. 

Boerderijwinkel
In de boerderijwinkel is geitenkaas van eigen boerderij te koop. Ook zijn er vruchtenjam en appelperensap uit de hoogstamboomgaard te koop. Wie op zoek is naar een leuk cadeau komt ook even langs in de winkel om een leuk mandje uit te zoeken. De winkel is op woensdag, vrijdag en zaterdag geopend.

Workshop kaas maken
Wil je weten hoe kaas wordt gemaakt? Jouw eigen kaasje maken? En een kijkje nemen in de stallen van een boerderij? Dan ben je van harte welkom voor de workshop kaas maken. De workshop wordt in kleine groepjes van 4 tot 8 personen op afspraak gegeven. Tijdens deze workshop ga je zelf jouw eigen kaasje maken. Je maakt het hele proces mee van een emmer melk, tot een echt kaasje. De cursus wordt gegeven door de boerin die al je vragen zal beantwoorden over de boerderij en het maken van kaas. Ook neem je een kijkje in de stallen en tussendoor is er tijd voor koffie met heerlijke boerencake.

De workshop is ook leuk voor kinderen. Zij kunnen na het kaas maken spelen op de boerderij en het kijken bij de dieren.

Kosten: volwasssenen € 15,00
De workshop duurt 2 uur.       

Datum en begintijd in overleg, maak een afspraak.

Omgeving
In de omgeving van de boerderij zijn verschillende mooie wandelingen en fietstochten te maken. Routebeschrijvingen zijn op de boerderij aanwezig.
50 m naast ons gelegen bevindt zich ijsboerderij Luciano waar heerlijk ijs wordt verkocht.
Op 5 km afstand bevindt zich de Zilverstad Schoonhoven.
Kijk ook bij "Tochtjes" .

Openingstijden

  • Elke maandag open
  • Elke dinsdag open
  • Elke woensdag open
  • Elke donderdag open
  • Elke vrijdag open
  • Elke zaterdag open
  • Elke zondag gesloten

Locatie