#watkaninhetgroenehart

In verband met de coronamaatregelen zijn de locaties in het Groene Hart gesloten. Gelukkig kun je wel in alle rust en ruimte genieten van mooie fiets- en wandelroutes. 

Wandelen kan! - In het Groene Hart kun je eindeloos wandelen. Of je nu eropuit wilt in je eentje, samen of met de kinderen: het Groene Hart geeft je de ruimte. Juist in deze tijden wil je weg van de massa en genieten van je rust. En laten we dat nu volop hebben hier!

Fietsen kan! - Haren in de wind, voeten op de pedalen en gaan. Wat is er nu fijner dan een dagje eropuit op de fiets? Pak je tweewieler en ga op avontuur in het Groene Hart.

Inspiratie voor straks - De 40plusvriendinnen ontdekten dit voor jou!

40plusvriendinnen in het groene hart

40plusvriendinnen in het groene hart

© 40plusvriendinnen in het groene hart

De 40plusvriendinnen zijn vijf dagen op pad geweest in het Groene Hart. Een driedaagse fietstocht vanuit Nieuwkoop, via Kockengen naar Kasteel de Haar in Haarzuilens, Montfoort, Schoonhoven, Oudewater en Woerden. Met als afsluiter nog een bezoek aan het Archeon, de Gouda Cheese Experience en Leerdam Glasstad. Lees de hilarische en leuke verhalen over de mini vakantie in het Groene hart op de blog.

Lees verder
Lees de verhalen hier

Bijzonder Plekje in het Groene Hart - De bijzonderste plekjes volgens Marleen Brekelmans

Blijven slapen kan!