Ga erop uit

Beleef de meest toffe dagen in het Groene Hart

Speurroute Groene Hart

Ontdek het Groene Hart met kinderen met een uitdagende speurroute!

Boerderij de Boerinn

Boerderij de Boerinn is een heerlijke plek waar de kenmerken van het platteland en boerenleven hoog in het vaandel staan; informeel, ontspannen en gastvrij. Gezellig activiteiten voor jong en oud!

KeverEvents

Leukste dagje uit met vrienden, familie of collega's bij KeverEvents! Bij Keverevents beleef je een exclusieve rally-experience. Ervaar hoe het is om een echte classic car rally te rijden.

Wandelen

Ontdek één van de mooiste wandelroutes door het Groene Hart. Je vindt hier volop mogelijkheden voor wandelliefhebbers met de wandelknooppuntennetwerken. 

Fietsen

Fiets door de prachtige natuur van het Groene Hart. Er zijn volop fietsknooppuntennetwerken!

Kaasboerderij

Breng een bezoek aan één van de vele kaasboerderijen.

Avifauna

Ontdek de flora en fauna van verschillende gebieden. Bezoek de vogels, vissen en apen en waan je in een andere wereld. 

Gouda

Kom shoppen in Gouda. Je kunt in de kleine steegjes en straatjes van Gouda gezellig en sfeervol winkelen. 

Archeon

Beleef de wereld van de Prehistorie en ga terug in de tijd van jagers en verzamelaars. Het Archeon is een bijzonder themapark en openluchtmusuem waar je de Nederlandse geschiedenis beleeft.

Varen

Water staat centraal in het Groene Hart van Holland. Je vindt hier vele plassen, meren, riviertjes, sloen en het grootste sloepennetwerk van Europa.

Nog meer toffe dagjes uit

Groepsuitjes

Op zoek naar een leuk uitjes met familie, vrienden of collega's? Boek nu het leukste dagje uit met de groep in het Groene Hart! Activiteiten, excursies, workshops, proeverijen en nog veel meer. Er is van alles te beleven. Originele uitjes, landelijke uitjes of een lekker actief uitje. Er is voor ieder wat wils. 

Lees verder
Onze tips