Nieuwsbrief Groene Hart

7x Winterpret in het Groene Hart

Het wordt een fantastische winter in het Groene Hart! Trek je dikke winterjas aan, doe een sjaal om en zet je muts op; dan ben je helemaal klaar voor een winters avontuur in het Groene Hart. We hebben de leukste tips voor een actieve winterdag voor je verzameld.

7x Genieten in een sfeervol Groene Hart

Samen met vrienden naar een gezellige winterfair om inkopen te doen voor de feestdagen. Of met familie genieten van prachtige kunst of een mooi concert. We hebben de meest sfeervolle evenementen geselecteerd.

 

Griezelen in de herfstvakantie

Paddenstoelen, pompoenen, spoken, heksen en lange nachten. Dat wordt griezelen in de herfstvakantie. Lees hier de allerleukste tips voor een spannend uitje of een leuk feest.

Ontdek het gele goud van het Groene Hart

Goudse kaas is één van de bekendste kaassoorten in de wereld. En die kaas wordt al eeuwenlang gemaakt op kaasboerderijen in de Cheesevalley van het Groene Hart. De kaas wordt niet alleen gemaakt in deze regio maar ook op geslagen in de grote kaaspakhuizen en verhandeld op de kaasmarkten. Deze nieuwsbrief is voor iedereen die de wereld van het gele goud wil ontdekken.

Nieuwsbrieven 2018

Waterrecreatie met allure


Meer water dan Friesland, het grootste sloepennetwerk van Europa en zeven hotspots voor waterrecreatie. Het Groene Hart biedt alle mogelijkheden voor een sportieve dag op het water of lekker luieren aan de waterkant. Lees deze nieuwsbrief vol tips voor echte waterliefhebbers.

Wandelen en fietsen in de lente

Met een heerlijk zonnetje en misschien wel wat extra vrije dagen is de lente ich bij uitstek om het Groene Hart te ontdekken. De verschillende evenementen maken het extra leuk om te wandelen of te fietsen in het Groene Hart.

Kamperen in de polder of aan het water

Het campingseizoen is begonnen, ook in het Groene Hart. Kies de camping die het beste bij je past. Kampeer op de boerderij, overnacht in de polder of logeer aan de waterkant. Voor iedere kampeerder is een geschikte camping te vinden in het Groene Hart. Lees hier de leukste tips voor een weekje weg met caravan of camper of een trektocht met de tent!

Vier de Lente in het Groene Hart

Het is lente … lammetjes worden geboren, fruitbomen staan in bloei, bootjes varen over de plassen, koeien dansen in de wei en fietsers gaan op pad. Vier de Lente in het Groene Hart nodigt u uit om van 17 maart tot en met 17 juni te genieten van het oer-Hollandse landleven. Lees in deze nieuwsbrief de leukste tips voor een dagje uit in het Groene Hart.

Winterwandelen

Stadswandelingen, natuurexcursies, sportieve wandeltochten er is voor iedere wandelaar wel een mooie wandeltocht te vinden in het Groene Hart. Wacht niet tot het voorjaar, maar trek een dikke jas en stevige schoenen aan en ga nu lekker naar buiten. Ook in de winter is het Groene Hart prachtig, bijvoorbeeld bij de Reeuwijkse Plassen waar duizenden vogels overwinteren.

Nieuwsbrieven 2017

Pareltjes van het Groene Hart

Het Groene Hart van Holland staat bekend om haar prachtige polderlandschappen met langgerekte weilanden, sloten, koeien, knotwilgen en molens. Een landschap dat uitnodigt om te wandelen, fietsen en varen. Minder bekend is de ruige natuur die ook in het Groene Hart is te vinden. Bossen, schraalgraslanden en plas-dras gebieden. Trek na het lezen van deze nieuwsbrief dichte wandelschoenen aan en ga op zoek naar deze onontdekte pareltjes van het Groene Hart.