Zoetermeer

Toe aan ontspanning of inspanning? Ontdek Zoetermeer! Zoetermeer heeft een breed aanbod aan winkelen, sporten, cultuur en muziek. Ook heeft bijna geen stad in Nederland zoveel mogelijkheden om te ontspannen in het groen.

Lees verder
Bekijk meer over Zoetermeer

Hotspots

Stadshart Zoetermeer

In het Stadshart Zoetermeer kun je de hele dag winkelen. De winkels verschillen van bekende retailers als H&M en Primark tot nog niet bekende speciaalzaken waar je de meest unieke dingen kan vinden.

SnowWorld

Snowworld heeft 3 verschillende pistes, waarvan één de steilste indoorpiste van Europa is! Ook kan je je uitleven in het Funpark. Hier staan onder andere de Small Kicker en de Butterbox.

Ayersrock

Beleef de Ardennen in Zoetermeer. Ayers Rock is het activiteiten centrum om stoere indoor- en outdoor activiteiten te beleven.

Cultuurpodium Boerderij

Cultuurpodium Boerderij is een poppodium in Zoetermeer. Geniet hier samen met je vrienden, familie, collega’s en kennissen in een intieme setting van concerten van wereldberoemde muzikanten.

Nationaal Videogame Museum

Het Nationaal Videogame Museum is 'the place to be' voor iedereen die meer wil weten (én beleven) over de geschiedenis van videogames.

Binnenkort in Zoetermeer

Verken en ontdek meer in Zoetermeer

Overnachten in Zoetermeer

Zoetermeer in kaart