Bereikbaarheid

Met elk vervoer goed bereikbaar

Toeristische Overstappunten (TOP)

In het Groene Hart zijn diverse Toeristische Overstappunten (TOP’s) te vinden. Bewegwijzerde en onbewegwijzerde fiets- en wandelroutes komen hier samen. Een TOP is goed te bereiken met de auto en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Er is genoeg horeca te vinden in de nabije omgeving van de TOP, waar je terecht kunt voor een kopje koffie en voor het opladen van jouw elektrische fiets. Een TOP is hiermee altijd een goed startpunt voor iedereen die van wandelen en fietsen houdt.

Lees verder
Overstappunten

Vaarnetwerk

Het Groene Hart van Holland kent een uitstekend vaarnetwerk. Vele steden, dorpen en bezienswaardigheden zijn per boot te bereiken waar je kunt genieten van het plaatselijke recreatieve aanbod. Laat je verrassen door de mooie plassen die in het prachtige Groene Hart liggen!

Rustpunten

Een Rustpunt is een kleinschalige pauzeplek op boerenerf of bij particulier op het platteland, gelegen aan een fiets- en/of wandelroute. Hier kun je uit rusten, de meegebrachte boterham opeten, de elektrische fiets opladen of gebruik maken van toilet. Op basis van zelfbediening kun je koffie of thee zetten tegen een kleine vergoeding die in een geldpotje gaat. Alle Rustpunten hebben een eigen identiteit. Zo is het ene Rustpunt bij een melkveebedrijf, het ander bij een boerencamping, of bij een kaasmakerij gevestigd. 

Vliegvelden in de buurt

Het centrum van het Groene Hart is goed te bereiken vanaf de drie grootste vliegvelden in Nederland. Vanaf Schiphol Airport en Rotterdam The Hague Airport ben je binnen 30 minuten in het hart van Holland.