Ontdek het Groene Hart van Holland

Puur Hollands genieten

Geniet van de oase aan rust, ruimte en natuur in dit prachtige groene gebied tussen de steden Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam, midden in de Randstad. Wandel en fiets door de polders en vaar over de Hollandse Plassen. Nodig vrienden of familie uit voor een sportief arrangement, culinaire evenement of een workshop op een (kaas)boerderij. Beleef het landleven en proef de boerenkaas in de Cheese Valley en andere oer-Hollandse streekproducten uit het Groene Hart!

Naast natuur en landleven biedt het Groene Hart een rijke diversiteit aan historische bezienswaardigheden. De 19 authentieke windmolens bij Kinderdijk staan op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Topattractie! Bezoek zeker ook glasstad Leerdam, zilverstad Schoonhoven, kaasstad Gouda, Boerenmarktstad Woerden of Oudewater met de Heksenwaag en het Touwmuseum. Voor cultuurliefhebbers zijn er verschillende wandelingen en fietstochten langs de Romeinse Limes en Oude Hollandse Waterlinie. Langs deze verdedigingslinies zijn veel forten, kastelen en vestingsteden te bezichtigen. Het Groene Hart van Holland is altijd vlakbij de stad.

Groene Hart Zakelijk

In het Groene Hart zijn verrassend veel zakelijke en professionele vergaderlocaties. Hier vind je de ideale combinatie van de juist faciliteiten en alle mogelijkheden om naar buiten te gaan. Groene Hart is altijd dicht bij de stad en biedt alle rust en ruimte voor zakelijke vergaderingen, bijeenkomsten en evenementen.

Lees verder
Groene Hart Zakelijk