Wat kan in het Groene Hart in deze tijd? - We kunnen er weer op uit in het Groene Hart van Holland!

Er kon de afgelopen tijd al een stuk meer en dankzij de de flexibiliteit, aanpassingen en maatregelen van de ondernemers, is het Groene Hart deze zomer een populaire bestemming tijdens de vakantie in eigen land geweest. 
We kunnen er nu ook steeds meer op uit en de afgelopen zomer zijn er een aantal blogs verschenen met leuke activiteiten om te doen in het Groene Hart. Uiteraard nog met de coronamaatregelen van toepassing, lees je in deze nieuwsbrief alles over de leukste uitjes en tips!

1. Bijzonder Plekje
Marleen Brekelmans, blogger van Bijzonder Plekje, heeft het Groene Hart ontdekt deze zomer. Ze heeft Gouda, Nieuwkoop en Boskoop bezocht en was hier enorm van onder de indruk. Over Gouda heeft ze een blog geschreven met 8 tips die je zeker niet mag missen op een stedentrip in Gouda. Deze blog lees je hier.
Ook heeft Marleen het dorpje Boskoop ontdekt. Groener dan in Boskoop wordt het Groene Hart niet geeft ze aan. Wil jij zelf Boskoop verkennen? Lees dan haar blog hier voor de leukste tips!
Nieuwkoop, de parel van het Groene Hart, heeft veel te bieden voor een dagje uit of weekendje weg. Met de Nieuwkoopse Plassen, prachtige natuurgebieden, tal van fiets- en wandelroutes en oer-Hollandse vergezichten is Nieuwkoop een heerlijke plek. De tips van Bijzonder Plekje over Nieuwkoop lezen? Klik dan hier.

2. 40+vriendinnen on toer
Vijf dagen lang trokken een aantal 40+ vriendinnen het Groene Hart in. Een paar dagen lang zijn er enorm veel mooie foto's gemaakt tijdens een fietsroute van 3 dagen door het Groene Hart. Benieuwd naar de leuke verhalen en de prachtige foto's? Lees dan hier de blog en haal er wat inspiratie uit voor jouw midweek in het Groene Hart!
Wil jij zelf ook het Groene Hart verkennen met de fiets? In het Groene Hart stikt het van de mooie fietsroutes! Neem een kijkje op de website voor een heel overzicht.

3. Ga eropuit op de E-Chopper!
Misschien heb je ze al wel eens zien rijden in het Groene Hart: de stoere E-Choppers. Op verschillende plekken in het Groene Hart kan je deze duurzame scooters huren en het Groene Hart op een originele manier ontdekken. Ga bijvoorbeeld eens naar Zoetermeer en ontdek niet alleen de highlights van de stad, maar ook hoe groen de stad is! Er is onderweg van alles te beleven, zowel actief en culinair. Klik hier voor meer informatie over de E-Chopper toertocht in Zoetermeer.
Ook in Nieuwkoop zijn de E-Choppers te huren en wel op drie verschillende plekken! Ontdek nieuwe plekken en verborgen pareltjes in de omgeving met de stille scooters. Wil je een tour rijden om de Meije? Maak dan eens de route Rondje Meije - Nieuwkoop. Kijk voor meer informatie op deze pagina.
Bij de VVV Woerden zijn de E-Choppers ook te huur. Raas door de omgeving van Woerden en verken de prachtige bezienswaardigheden, groene binnendoor weggetjes en leuke terrasjes. Klik hier voor meer informatie over de toertocht en voor meer informatie over het arrangement. 

Neem een kijkje op de website en ontdek wat er allemaal weer mogelijk is in het Groene Hart. De uitgelichte highlights houden allemaal rekening met de RIVM-maatregelen. In het Groene Hart is de afstand goed te bewaren, maar houd altijd nog rekening met elkaar. Samen maken we er een mooie nazomer van!