Herfstuitjes & Halloweenfeesten - Veel tips voor de herfstvakantie

Een lekkere boswandeling maken in de herfstvakantie? Ja natuurlijk, maar niet elke dag. Gelukkig is er nog veel meer te doen in het Groene Hart. Wat dacht je van een Halloweenfeest, een creatieve workshop met zilver of een dagje naar de Koeiemart. Lees de nieuwsbrief en geniet van de herfstvakantie!

Pompoenen en paddenstoelen
Zoek de Gouden Paddenstoel op Avonturenboerderij Molenwaard en maak kans op een superleuke prijs! Of versier je eigen pompoenmasker en bekijk van de vrolijke Herfstshow van Fien & Teun.

Al 600 jaar lang wordt in Woerden de Koeiemart gehouden. Koeien en kalfjes komen naar het Kerkplein en worden daar gepresteerd aan het publiek. Kermis, braderie, optredens en heel veel andere activiteiten maken het tot een echt feest in Woerden.

Creatief met …
Ga aan de slag in het Zilverlab van het Zilvermuseum in Schoonhoven. Of kom naar de Herfstvakantie stuifin bij de Zomerbloemenpluktuin in Nes a/d Amstel. Zoek een mooie pompoen en maak er een griezelgezicht van en maak een lichtslinger van lampionnetjes.

Wat je in de herfstvakantie bij Groencentrum De Veense Bukker gaat maken blijft nog even geheim, maar het wordt met een speurtocht en wat lekkers te eten en te drinken zeker een gezellige middag.

Lekker spelen met Lego
Een hele dag lekker spelen met heel veel Lego, dat kan tijdens Legohall in Woerden. Er is begeleiding in de zaal, dus ouders en kunnen ondertussen lekker lunchen of flexwerken.

Freaky Halloween
Tijdens de Freaky Nights heerst paniek en een gure sfeer in het Archeon in Alphen aan den Rijn en de organisatie verzwijgt dat er enkele bezoekers worden vermist. Durf jij aan? (Voor kinderen vanaf 10 jaar en ouder)

Denk je dat er een echte heks of tovenaar in je verscholen zit, maar weet je dit niet zeker… kom naar het Halloweenfeest van de Zomerbloemen Pluktuin en doe heksenexamen. Het feest is voor kinderen van 4 tot 9 jaar.

Polderwandeling
Voor die heerlijke wandeling of fietstocht door de polders van het Groene Hart kijk je op de pagina met wandelroutes, sorteer op kortste afstand en je vindt direct verschillende wandelingen onder de 10 of 5 km.