Beleef het Groene Hart net uitjes die nu wel kunnen! - Puur Hollands genieten in het Groene Hart

Door de coronamaatregelen hebben veel organisaties in het Groene Hart helaas hun deuren gesloten moeten houden. Horeca, attracties en zelfs natuurgebieden zijn dichtgegaan. Gelukkig worden de maatregelen weer wat versoepeld en wordt er weer meer mogelijk in het Groene Hart!
In deze nieuwsbrief een overzicht.

Let op: ga je eropuit? Vermijd drukke plekken en houd afstand! Er is ruimte genoeg in het Groene Hart.

1. Avonturenboerderij Molenwaard
Sinds vrijdag 15 mei is de leuke Avonturenboerderij Molenwaard weer geopend. Volgens de richtlijnen van de RIVM is deze attractie weer te bezoeken, maar het is wel nodig om te reserveren. Tickets zijn namelijk alleen online verkrijgbaar!

2. E-Chopper Tourtocht Woerden
Ervaar Woerden op een unieke, stoere én groene manier! Bestijg een heuse E-Chopper, met brede banden en een hoog stuur en maak een fantastische tour door de Woerdense omgeving en het mooie Groene Hart. Te boeken via Woerden Marketing.

3. Eropuit in Alphen
De gezamenlijke recreatiebedrijven in de regio Alphen introduceren de campagne 'Eropuit in Alphen'. Drie fijne fietsroutes, een wandelroute en smakelijke tips om tijdens de route de trek te stillen. De zomerse maanden zijn weer in aantocht en met deze routes kan je én genieten van het mooie weer én afstand houden! Lekker genieten op de fiets! Bekijk de routes hier.

4. Avifauna
De bekende attractie Avifauna gaat op zaterdag 30 mei weer open! Voorafgaand aan het bezoek kan je een ticket kopen en een tijdslot reserveren. Kom alles te weten over de vele en verschillende vogels uit het park tijdens dit gezellige familie-uitje en woon de verschillende vogeldemonstraties bij! Een ticket voor het park Avifauna kan je online bestellen via deze link.

5. Archeon
Het Archeon is ook weer open! Tijdens het Pinksterweekend kan je genieten van een heerlijke Pinksterlunch met het gezin, inclusief een hele dag gratis entree! Uiteraard wordt er rekening gehouden met de maatregelen van het RIVM. Dus heb jij nog geen plannen voor dit fijne lange weekend? Reserveer dan nu snel een kaartje voor het Archeon via deze link

6. Cabauw fietsroute
Trek er lekker op uit en spring op de fiets! Vermijd uiteraard drukke plekken, dus stap niet te vaak af. Met deze fietsroute kom je langs karakteristieke landschappen met weteringen, achterkades, boerderijlinten en smalle wegen. Start in Schoonhoven en verken het rivierenlandschap. Heerlijk om er even uit te zijn! Meer info lees je op de website.