Wat kan in het Groene Hart? - Het Groene Hart van Holland, natuurlijk doen!

Vanwege de coronamaatregelen zijn helaas veel activiteiten in het Groene Hart afgelast. Gelukkig gaan er tegenwoordig steeds meer locaties open en is er steeds meer mogelijk. In deze nieuwsbrief lees je alles over wat er nu wél kan in het Groene Hart!

1. Kidsuitjes
De kids kunnen zich weer goed vermaken in het Groene Hart. De Heksenwaag in Oudewater is voor kids een erg leuke ervaring en komen ze erachter of ze een heks zijn of niet. Vogelpark Avifauna en Avonturenboerderij Molenwaard zijn ook weer geopend! Reserveer wel even een kaartje voor een tijdslot, zodat de RIVM-maatregelen goed nageleefd worden. Onlangs is de Gouda Cheese Experience ook geopend, wat ook een leuke ervaring is voor kids!

2. Ga de natuur in
Wat is er nou met het mooie weer beter dan de natuur in trekken? Spring op de fiets en maak een mooie fietsroute. Of trek je wandelschoenen aan en verken de omgeving van het Groene Hart te voet! Met lekker weer is het ook heerlijk om te gaan varen. Ga eens de Hollandse Plassen op bijvoorbeeld! Of maak de Groene Hart vaarroute en neem lekker een duik!

3. Bezoek de attracties
Het Groene Hart stikt van de toeristische attracties. Breng bijvoorbeeld eens een bezoek aan het imposante Kasteel de Haar. Meer geïnteresseerd in kaas? In de Cheese Experience Woerden leer je hier alles over! Het is wel belangrijk om bij alle attracties in het Groene Hart te reserveren of te kijken naar de voorwaarden per attractie.

Wat kan in het Groene Hart
Neem een kijkje op de website en ontdek wat er allemaal weer mogelijk is in het Groene Hart. De uitgelichte highlights houden allemaal rekening met de RIVM-maatregelen. Op vakantie in je eigen land is deze zomer helemaal compleet met een bezoek aan het Groene Hart!