Drinkerij 't Bierhuys

Er even tussenuit, daarvoor hoef je niet ver weg te gaan, want in het centrum van Woerden bevindt zich Drinkerij ’t Bierhuys. Een ouderwets …

Er even tussenuit, daarvoor hoef je niet ver weg te gaan, want in het centrum van Woerden bevindt zich Drinkerij ’t Bierhuys. Een ouderwets gezellig café waar iedereen zich snel thuis voelt en nieuwe vrienden snel zijn gemaakt. Kortom: "een gevaarlijk gezellig café" waar je al snel de tijd vergeet. Logisch, want Drinkerij ’t Bierhuys heeft voor ieder wat wils. Met 200 soorten binnen- en buitenlandse fles-bieren valt er genoeg te kiezen.  Van de 11 tapkranen zijn er 7 met wisselende bieren uit binnen en buitenland. Onze pilsmerken zijn Brand en Steenberge die vast op de tap staan. Sinds december 2010 staat ook de Guinness vast op de tap en hebben wij de indeling achter onze bar aangepast zodat alle bieren die we hebben gekoeld worden gepresenteerd! Zo kunt u een goede keuze maken van een bier naar uw smaak. Waar ze ook trots op zijn is hun eigen Bierhuysbieren. Speciaal gebrouwen naar onze smaak naar uniek recept. Het bier wordt gebrouwen door Brouwerij De Molen uit Bodegraven en door brouwerij de Eem uit Amersfoort en zijn alleen in 't Bierhuys verkrijgbaar!

Bierproeverij

Een leuk uitje met vrienden of familie? Ga dan voor een lekkere bierproeverij! Proef 6 diverse soorten bier met een bijpassend hapje. Er worden ook regelmatig avonden georganiseerd waar je bij inloop kunt genieten van een bierproeverij!

Feestjes

Ben je jarig, of  heb je een ander feestje of misschien een vergadering? Dan is er de mogelijkheid om 't Bierhuys voor een middag, avond of beide af te huren. Dit is alleen mogelijk op zondag, maandag of dinsdag en voor een feestje vanaf 50 personen. Het Bierhuys is een gezellige omgeving voor je feest, met een maximaal aantal van 80 personen (in de zomermaanden kunt u ook nog gebruik maken van het ruime terras). De huiskamersfeer, de gastvrijheid vanaf achter de bar en de mogelijkheid tot livemuziek en eventueel een buffet,  maken de omstandigheden ideaal voor een mooie dag.

Er is nu ook een oplaadpunt voor de e-bike bij Drinkerij 't Bierhuys!

Openingstijden

  • Elke maandag gesloten
  • Elke dinsdag gesloten
  • Elke woensdag 14.00 - 01.00 uur
  • Elke donderdag 14.00 - 01.00 uur
  • Elke vrijdag 14.00 - 02.00 uur
  • Elke zaterdag 14.00 - 02.00 uur
  • Elke zondag 14.00 - 01.00 uur

Neem alvast een kijkje

Locatie