Molen Alphen

Stichting VVV Alphen aan den Rijn

Het in het centrum gelegen VVV is een goed startpunt voor een bezoek aan Alphen aan den Rijn en haar groene omgeving. Wil je shoppen, golfen, wandelen, fietsen of lekker eten in een van de restaurants, die het centrum rijk is? Of wil je wat langer blijven om het Groene Hart te ontdekken met haar mooie natuur en leuke plekken en plaatsen om Alphen heen. Zoek dan een sfeervolle bed & breakfast, camping met huisjes of hotel in Alphen. Een team van enthousiaste en betrokken vrijwilligers staat klaar om je over de vele bezienswaardigheden en de mooiste routes te vertellen.
Naast de informatie kun je bij het VVV terecht voor informatiedragers in vorm van flyers, boekwerkjes, routes, kaarten etc.
Verder worden er cadeaucards en kleine souvenirs verkocht. Van harte welkom!

Je vindt de VVV in de nieuwe bibliotheek aan de Aarkade nummer 10. 

Openingstijden

  • Let op: openingstijden kunnen afwijken tijdens feestdagen
  • Openingstijden VVV Alphen aan den Rijn 5-18 november gewijzigd: In de laatste persconferentie van de overheid is aangegeven dat de openbare ruimtes dienen te sluiten van 5 t/m 18 november 2020. Dat betekent dat de bibliotheek aan de Aarkade dicht gaat voor die periode en daarmee ook de VVV-balie aldaar. Afhankelijk van de verdere ontwikkelingen hopen wij u daarna weer van dienst te zijn. Heeft u vragen – toeristische of t.a.v. VVV-cards – dan zijn wij altijd bereikbaar onder secretariaat@vvvalphenaandenrijn.nl Wij vertrouwen erop u hiermede voldoende te hebben geïnformeerd. Gezondheid en houd de moed erin! Team VVV Alphen aan den Rijn

Kenmerken

Winkel

  • Verkooppunt VVV DinerchequeJa
  • Verkooppunt VVV CadeaubonJa

Locatie

Neem alvast een kijkje