Mijn Hollands Groene Hart

NIEUW! MAGAZINE MIJN HOLLANDS GROENE HART

Een prachtige winterse editie!
Het gloednieuwe feel-good magazine 'Mijn Hollands Groene Hart' is nu uit in een prachtige winterse edities met mooie artikelen, prachtige foto's en de leukste wintertips!

In het magazine maak je kennis met het prachtige gebied en de natuur, mensen, producten en bedrijven. De feel-good beleving van recreatie, de leukste uitjes, bijzondere initiatieven, mooie fotografie en cultuur zijn prachtig weergegeven en nodigen uit tot het bezoeken van dit bijzondere gebied. 

De editie van het magazine met een oplage van 20.000 exemplaren is gratis verkrijgbaar bij ruim tweehonderd locaties in en om het Groene Hart, waaronder de VVV’s, TIP’s, musea, stadhuizen en recreatiebedrijven. De oplage is 20.000 exemplaren.

Het Groene Hart van Holland

Het Groene Hart van Holland is altijd, elk seizoen, een verrassende belevenis. Een gebied waar je heerlijk kunt ontspannen: wandelen, fietsen, varen, eten, overnachten en uitgaan. In het nieuwe magazine delen de schrijvers graag de liefde voor het Groene Hart van Holland. Ze gaan op pad om verhaal te doen over de markanste persoonlijkheden en over de mooiste plekjes die Het Hart rijk is en over de interessantse uitjes en de beste activiteiten. Mijn Hollands Groene Hart is één en al groen genieten.