KaasDrummen

KaasDrummen - de smaak is raak! KaasDrummen is een swingende percussieworkshop voor gezelschappen, bedrijven, instellingen en verenigingen. Kom proeven op de boerderij en neem direct een unieke muzikale ervaring mee naar huis!

KaasDrummen, 

de smaak is raak!

KaasDrummen is een swingende percussieworkshop voor gezelschappen, bedrijven, instellingen en verenigingen.

 Trommelen met stokken op alles wat los en vast zit, wie wil dat nou niet? Bij Natuurlijk Ritme mag het !!! In de workshop Kaasdrummen ga je met een groep mensen muziek maken op materialen van de boerderij: kruiwagens, melkbussen, fruitkistjes, veevoedertonnen, enz.

Je gaat ruim een uur actief aan de slag om je de ritmes eigen te maken. Op een ontspannen manier leer je de eenvoudige patronen aan. Het ritme wordt stap voor stap opgebouwd vanuit de verschillende patronen.  De ritmes zijn eenvoudig te spelen, maar vormen samen een swingend geheel.  Zo werken de  deelnemers intensief met elkaar om samen tot een swingend muziekstuk te komen. Van de grote finale wordt ook een geluidsopname gemaakt, die je als herinnering mee naar huis kan krijgt !

Kaasdrummen, de smaak is raak!

Na afloop heerst altijd grote voldoening: “Wie had ooit gedacht dat we zo snel fantastische muziek konden maken?!” Samen trommelen brengt een levendige sfeer en geeft energie. Kom meedoen en geniet van de energie die het  kaasdrummen u geeft!  Rob de Keizer, de gepassioneerde bedenker van het kaasdrummen,  neemt  U mee in de fascinerende wereld van percussie.

KaasDrummen is toegankelijk voor iedereen van 8 tot 88 jaar. En als je denkt geen ritmegevoel te hebben… je zult verrast zijn!

Groepen 10 personen of meer vanaf € 225,00

Boekingen & aanvragen: https://www.natuurlijkritme.nl/contact/

Of bel Rob: 06-509 47 989

Dit ga je doen

Natuurlijk Ritme

KaasDrummen, een verrassende percussieworkshop!