Loopfiets Groene Hart

€ 35.00 € 32.00

Reserveer een arrangement

Ontdek en beleef het Groene Hart per elektrische loopfiets!

De elektrische loopfiets, een kruising tussen een fiets en een step voorzien van een loopband. Ervaar zelf hoe het is om op deze unieke manier voort te bewegen. De loopfiets is een leuke manier om het Groene Hart te verkennen!

Ga met de loopfiets naar de Nieuwkoopse Plassen of de Reeuwijkse Plassen, of 'fiets' langs de Oude Hollandse Waterlinie. Onderweg komt u langs verschillende leuke plekjes om even pauze te houden, van kaasboerderij tot bierbrouwerij en van een gezellig terras tot een prachtig fort.

Nog leuker wordt het als u de huur van de loopfiets combineert met een lunch, borrel of high tea. Voor groepen (2 tot 30 personen) wordt een arrangement op maat gemaakt.

Dit ga je doen

Loopfiets plezier met korting

Huur een loopfiets om het Groene Hart te verkennen en combineer de tocht met een lunch, borrel of high tea. Voor groepen (2 tot 30 personen) wordt een arrangement op maat gemaakt. Tijdens Vier de Lente in het Groene Hart (23 maart tot en met 23 juni) is het arrangement 'Loopfiets plezier + Rondleiding en proeverij kaasboerderij' extra voordelig.