Kinderfeestje met Jan Plezier

€ 125.00

Rondrit met de Jan Plezier met bezoek kinderboerderij

Het leukste kinderfeestje voor jongens en meiden die van paarden houden. Op deze middag maken we een rondrit met de Jan Plezier van 1,5 uur door het dorp van Alblasserdam en een mooi stukje natuur langs de molens van Kinderdijk. Onderweg stoppen we bij een kinderboerderij waar de kinderen bij verschillende dieren kunnen kijken, zoals konijnen en een pony. Verder zijn er pauwen, muskuseenden, koppel parelhoenders, verschillende soorten kippen en kalkoenen en op de vijver enkele soorten siereenden.

Ter afsluiting van dit geweldige feest mogen de kinderen nog even op het paard zitten en worden er mooie foto's gemaakt. Woont u in Alblasserdam dan kunnen de kinderen thuis worden opgehaald.

Dit ga je doen

Verdoorn Gelegenheidskoetsen

Het leukste kinderfeestje voor jongens en meiden die van paarden houden. Op deze middag maken we een rondrit met de Jan Plezier van 1,5 uur door het dorp van Alblasserdam en een mooi stukje natuur langs de molens van Kinderdijk. Onderweg stoppen we bij een kinderboerderij waar de kinderen bij verschillende dieren kunnen kijken, zoals konijnen en een pony. Verder zijn er pauwen, muskuseenden, koppel parelhoenders, verschillende soorten kippen en kalkoenen en op de vijver enkele soorten siereenden. Ter afsluiting van dit geweldige feest mogen de kinderen nog even op het paard zitten en worden er mooie foto's gemaakt. Woont u in Alblasserdam dan kunnen de kinderen thuis worden opgehaald.