Bijzondere locaties

Congressen, vergaderen en meer!

Kameryck

De kracht van Kameryck is de bijzondere combinatie tussen moderne zakelijke faciliteiten (vergaderen, evenementen en horeca) en de recreatieve mogelijkheden buiten.

Anna's Hoeve

Anna’s Hoeve is al vaak ingezet voor teambuilding dagen met overnachting. U huurt hierbij de woning in zijn geheel af, onder “self service”. U kunt dit naar eigen wens uitbreiden met ontbijt(pakket), lunch, borrel bij Anna Haen.

Partycentrum In 't Witte Paard

Partycentrum 'In 't Witte Paard' is gelegen op een unieke locatie in de provincie Utrecht. In het Groene Hart van de Lopikerwaard ligt het kleine dorpje Cabauw in de gemeente Lopik. Wij beschikken over een parkeerplaats met ruim 100 gratis plekken.   Bruiloft, receptie, vergadering, bedrijfsborrel, themafeest of een High Tea; voor iedereen die iets te vieren heeft biedt In ‘t Witte Paard talrijke mogelijkheden. Ook koude en warme buffetten, stamppotbuffet, diner, koffietafel of Walking Diner zijn mogelijk. Dit alles wordt bereid in onze eigen grote en professionele keuken.   Voor het huren van een zaal bent u bij ons aan het goede adres. Grenzend aan het oergezellige Bruine Café ligt de Mustangzaal. Deze zaal heeft een capaciteit van 50 tot 350 personen. De zaal is uitgerust met een mooie dansvloer, groot podium en uitgebreide lichtfaciliteiten. Onze Shetlandzaal biedt ruimte voor kleinere gezelschappen tot zo'n 70 personen.   Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en neem een kijkje op onze mooie locatie.  

Het Wapen van Linschoten

Het Wapen van Linschoten heeft een grote vergaderzaal voor maar liefst 80 personen tot de beschikking en je kan hier alles naar wens inrichten!

De Hall

Bij de Hall in Woerden kan je een groep tot 220 personen kwijt in de 3 centraal gelegen vergaderzalen. De Hall kan ook alles verzorgen op het gebied van catering!