Hotel Aalsmeer is een sfeervol en gezellig familiehotel, gelegen in het oude centrum van het bloemendorp Aalsmeer. Wat 150 jaar geleden begon als Bondshotel het Wapen van Aalsmeer, is inmiddels uitgegroeid tot een viersterrenhotel met 66 comfortabele kamers en 6 appartementen. Sinds 1975 zwaait de familie Arkesteijn de scepter over zowel het hotel als het naastgelegen restaurant: het Wapen van Aalsmeer. 

Of het nu om een zakelijke of om een privé boeking gaat, bij Hotel Aalsmeer vind een ieder wat wils. In de directe omgeving van het hotel vind u de gezellige winkelstraat, ook is het mogelijk een bezoekje te brengen aan de volledig gerestaureerde Korenmolen de Leeuw of aan museum de Historische Tuin. De beroemde studio’s van Endemol en het Aalsmeer Event Centre liggen op steenworp afstand van het hotel. ’s Zomers is het mogelijk om een rondvaart te maken over de schitterende Westeinder Plassen, een zeer populair watersportgebied. 


Openingstijden

  • Hotel Aalsmeer is 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend (tussen Kerst en Oud&Nieuw zijn wij gesloten). Onze medewerkers staan dag en nacht voor u klaar om uw verblijf in ons hotel zo plezierig mogelijk te maken. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!

Locatie