Horta Clementia

Fietsen & high tea in Hoogmade

Fietsen in de omgeving van Hoogmade met een high tea.

Een heerlijke dag uit in Hoogmade begint in de bijzondere tuin 'Horta Clementia'. Onder het genot van kopje koffie of thee en een biologisch zelfgebakken lekkernij, kijkt u rustig rond in deze bijzondere tuin.

Dan is het tijd voor iets meer lichaamsbeweging: eigenares Annemarie heeft twee prachtige fietsroutes uitgestippeld van ongeveer 35 kilometer door het landelijke omgeving van Hoogmade. De routes gaan grotendeels langs fietsknooppunten en bieden meerdere malen uitzicht op de groene koperen kerktoren van het dorp.

.Na de fietstocht kunt u aanschuiven voor een welverdiende high tea. Bij mooi weer wordt deze in de sfeervolle tuin geserveerd. Om te beginnen kunt u genieten van een heerlijk huisgemaakte drankjes: een warm Jacobsdrankje of een gekoeld drankje met de prachtige naam St. Anna. Vervolgens kunt u genieten van thee met diverse biologische quiches, sandwiches, cakejes en bonbons, gemaakt met producten uit eigen tuin.

Geschikt voor gezelschappen van 2 tot 30 personen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annemarie op (+31) 06- 44197513  of via http://info@hortaclementia.nl

Neem alvast een kijkje