Miniatuur Reghthuys
Sorry, deze deal is verlopen

Reghthuys in miniatuur

Nu te koop miniaturen van het Reghthuys in Nieuwkoop. Deze royaal bemeten miniaturen zijn vervaardigd van met de hand beschilderd keramiek en zijn uitsluitend verkrijgbaar bij VVV Nieuwkoop.

Geniet u ook zo van de gratis optredens in de Muziektent op het Reghthuysplein?
Deze gevarieerde en gewaardeerde concerten worden georganiseerd door de Stichting Muziektent Nieuwkoop. Om dit allemaal mogelijk te maken is er uiteraard geld nodig. Naast het lidmaatschap is er nu de mogelijkheid om een miniatuur van het Reghthuys aan te schaffen. Deze royaal bemeten miniaturen zijn vervaardigd van met de hand beschilderd keramiek en zijn uitsluitend verkrijgbaar bij VVV Nieuwkoop aan de Noordenseweg. De miniaturen kosten € 25,00 per stuk.
Kortom een bijzonder cadeau!

Dit ga je doen

Reghthuys minaturen

VVV Nieuwkoop

Geniet u ook zo van de gratis optredens in de Muziektent op het Reghthuysplein? Deze gevarieerde en gewaardeerde concerten worden georganiseerd door de Stichting Muziektent Nieuwkoop. Om dit allemaal mogelijk te maken is er uiteraard geld nodig. Naast het lidmaatschap is er nu de mogelijkheid om een miniatuur van het Reghthuys aan te schaffen. Deze royaal bemeten miniaturen zijn vervaardigd van met de hand beschilderd keramiek en zijn uitsluitend verkrijgbaar bij VVV Nieuwkoop aan de Noordenseweg. De miniaturen kosten € 25,00 per stuk. Kortom een bijzonder cadeau voor de feestdagen!