Fluisterarrangement

Fluisterarrangementen Hotel de Watergeus

Boottochtje, diner en overnachting met ontbijt

Glas BUBB voor Sparkling people bij binnenkomst. 's Avonds geniet u van een plezierig driegangenmenu. U overnacht in een van onze leuke kamers en schuift de volgende morgen aan voor het ontbijt. Daarna gaat u 1½  half uur varen met koffie en iets zoets aan boord. Uitchecken rond 11.00 uur. € 99,50 p.p.

Arrangement Plus Belles

Glas BUBB voor Sparkling people bij binnenkomst. Aan het eind van de middag of het begin van de avond gaat u 1½ uur varen met aan boord een fles witte huiswijn en happy bites. ’s Avonds een prachtig viergangenmenu. U overnacht in een van onze leuke kamers en wordt ’s morgens verwelkomd aan het ontbijt. Uitchecken rond 11.00 uur. € 125 p.p.

Arrangement Plus Belles Extra

Glas BUBB voor Sparkling people bij binnenkomst. Aan het eind van de middag of het begin van de avond gaat u 1½  uur varen met aan boord een fles witte huiswijn en happy bites. ’s Avonds een mooi driegangenmenu. U overnacht in een van onze leuke kamers en geniet ‘s ochtends van het ontbijt. Daarna springt u op één van onze oranje-fietsen. Lunchpakketje mee, dwars door de natuur en langs de plassen. Bij terugkeer staat koffie met taart voor u klaar.’s Avonds serveren we een fantastisch vijfgangenmenu. U overnacht weer bij ons, met aansluitend het ontbijt. Rond 11.00 uur zwaaien we u uit. € 230 p.p. Wilt u liever een dag varen in plaats van fietsen? Dan betaalt u een toeslag van € 100 voor de fluisterboot.

Dit ga je doen

Fluisterarrangement Plus Belles

De Watergeus

Fluisterarrangement Plus Belles