Boerendiploma

Behaal een Boerendiploma

Heeft u wel eens een koe gemolken? De Sint Nicolaashoeve biedt u die mogelijkheid! Onder begeleiding van de boer helpt u mee met het verzorgen van de koeien. U gaat de koeien voeren en melken.

Heeft u wel eens een koe gemolken? De Sint Nicolaashoeve biedt u die mogelijkheid! Onder begeleiding van de boer helpt u mee met het verzorgen van de koeien. U gaat de koeien voeren en melken. Het melken gebeurt met een machine. Uiteraard mag u ook proberen een koe met de hand te melken. Ook helpt u mee met de koeien en kalfjes voeren. Wat dacht u van een stukje tractor rijden? De cursus start om 16.30 uur en duurt ongeveer 2 uur. Na afloop ontvangt u natuurlijk een diploma en een glas zelf gemolken verse melk!

Minimum leeftijd 12 jaar, onder de 12 jaar hebben we een aangepast programma. Bedrijfskleding verplicht. Vergeet niet uw fototoestel mee te nemen. 

 

Wilt u een weekend van het boerenleven genieten? Kom dan logeren. De Sint Nicolaashoeve is een in bedrijf zijnde statige boerderij anno 1858. Meer dan 100 jaar geleden was de hoeve naast boerderij ook een tehuis voor gepensioneerde boerenknechten. Nu zijn er op de boerderij ook luxe vakantie appartementen.

Dit ga je doen

Boerendiploma

Sint Nicolaashoeve

De cursus Boerendiploma is te reserveren van maandag tot en met zaterdag voor groepen van 1 tot 12 personen. De cursus start rond 16.30 uur en duurt ruim twee uur. Na afloop volgt de diploma-uitreiking onder het genot van een glas zelf gemolken verse melk!