Horta Clementia

Wandelen rond de kerk met high tea

Wandelen rond de kerk met een high tea. Start uw dagje uit in de Horta Clementia in Hoogmade. Eigenaresse Annemarie verwelkomt u met verse koffie en biologische zelfgebakken lekkernijen in deze bijzondere tuin.

Wandelen rond  de kerk met een hightea

Start uw dagje uit in de Horta Clementia in Hoogmade. Eigenaresse Annemarie verwelkomt u met verse koffie en biologische zelfgebakken lekkernijen in deze bijzondere tuin. Op basis van haar eigen ervaringen heeft Annemarie twee wandelroutes uitgezet met een duur van twee of vier uur. Deze leiden u langs al het natuurschoon van het landelijk gelegen Hoogmade.

High tea met producten uit eigen tuin

Na de wandeling kunt u aanschuiven voor een welverdiende high tea. Bij mooi weer wordt deze in de sfeervolle tuin geserveerd. Om te beginnen kunt u proeven van huisgemaakte drankjes: een warm Jacobsdrankje of een gekoeld drankje met de prachtige naam St. Anna. Vervolgens kunt u genieten van thee met diverse biologische quiches, sandwiches, cakejes en bonbons, gemaakt met producten uit eigen tuin.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met Annemarie via (+31) 06 44197513 of http://info@hortaclementia.nl

 

 

Neem alvast een kijkje