Loopfiets Groene Hart

Loopfietsen naar kaasboerderij met Lente korting

€ 35,00 € 31,50

Loopfiets plezier + Rondleiding en proeverij kaasboerderij

De elektrische loopfiets, een kruising tussen een fiets en een step voorzien van een loopband. Ervaar zelf hoe het is om op deze unieke manier voort te bewegen. De loopfiets is een leuke manier om het Groene Hart te verkennen! Nog leuker wordt het als u de huur van de loopfiets combineert met een lunch, borrel of high tea.

Tijdens Vier de Lente (17 maart tot en met 17 juni) is ons arrangement met een bezoek aan een echte kaasboerderij in Bodegraven extra voordelig.

Kaasboerderij

Bent u benieuwd hoe het er op de kaasboerderij aan toe gaat? Tijdens het bezoek aan Kaasboerderij de Graaf in Bodegraven leert u alles over boerenkaas en kaasmaken. Bovendien krijgt u een exclusief kijkje achter de schermen. Door de interactie en interessante verhalen van de boer en boerin, is het bezoek leuk voor jong en oud.Te boeken vanaf 6 personen op basis van beschikbaarheid.

Rondleiding & Proeverij

Een rondleiding begint op Kaasboerderij de Graaf altijd met een heerlijk kopje koffie of thee met een lekkere koek. Vervolgens zal Irma of Gerrit een korte introductie van zichzelf en de boerderij geven. Na het bekijken van een interessante video over het maken van kaas en boter, is het tijd om de handen uit de mouwen te steken bij een wedstrijdje kunstkoe melken. Wie heeft de beste techniek en melkt het snelst? Vervolgens laten wij u de kaasmakerij, kaasopslag en de boerderijwinkel zien. Als u alles weet over de kaas, is het tijd om naar buiten te gaan. We nemen een kijkje bij de koeien, kippen en mogelijk ook bij de lammetjes. Er is volop mogelijkheid om uw brandende vragen aan Irma of Gerrit te stellen. Tijdens de rondleiding zal er een kaasproeverij plaatsvinden en is het mogelijk om kaas of streekproducten te kopen, zo heeft u een leuk aandenken voor thuis.

​De duur van de rondleiding is anderhalf uur. Deze unieke rondleiding is inclusief koffie/thee, koek en een kaasproeverij. U kunt dit arrangement uitbreiden met een boeren lunch of pannenkoeken eten voor 10 euro p/p extra.

Dit ga je doen

Loopfiets

Loopfiets Groene Hart

Met de elektrische loopfiets gaat u op pad door de polders van Reeuwijk naar Bodegraven. In Bodegraven wordt u met koffie en koek ontvangen bij Kaasboerderij de Graaf.

Tijdens de rondleiding krijgt u een exclusief kijkje achter de schermen van de kaasboerderij. Er is voldoende tijd om vragen te stellen en de boerderij te bekijken. Uiteraard krijgt u verschillende soorten boerenkaas te proeven. U kunt dit arrangement uitbreiden met een boerenlunch of pannenkoeke voor 10 euro p/p extra. Daarna fietst u terug naar Reeuwijk of maakt u een extra uitstapje naar Kaasstad Gouda.