Stadshotel Woerden

Heerlijk Herfst | Overnachtingsarrangement

Ontdek woerden in 2 dagen! Tijdens dit Heerlijk Herfst Overnachtingsarrangement ontdek je Woerden en overnacht je in het prachtige Best Western City Hotel Woerden.

Ontdek woerden in 2 dagen!
Tijdens dit Heerlijk Herfst Overnachtingsarrangement ontdek je Woerden en overnacht je in het prachtige Best Western City Hotel!

Start de dag goed met een ambachtelijk Groene Hart appeltaartje en warme drank naar keuze TO GO af te halen bij Breuren Traiteur. Ontdek het verhaal van kaas en bewonder de kaasopleg tijdens een bezoek aan de Cheese Experience! Neem een pauze tijdens een TO GO lunch van Midas Broodjes en Burgers om vervolgens de prachtige kunstwerken te bewonderen in het monumentale Stadsmuseum! Na deze actieve en leuke dag, lekker een nachtje slapen in het Best Western Hotel voor maar €89.00 inclusief ontbijt voor 2 personen!

Boek nu het Heerlijk Herfst arrangement in Woerden en reserveer jouw hotelkamer! Boek je hotelbezoek los van het arrangement via 0348 74 83 74 of info@bestwesternwoerden.nl en vermeld de Facebook actie bij het boeken! 

Veel plezier! 

Dit ga je doen

Cheese Experience Woerden
1

Cheese Experience Woerden

Ontdek het verhaal van kaas en bewonder de kaasopleg tijdens een bezoek aan de Cheese Experience!

Midas Broodjes en Burgers
2

Midas Broodjes en Burgers

Neem een pauze tijdens een lunch bij Midas Broodjes en Burgers.

Stadsmuseum Woerden
3

Stadsmuseum

Bewonder de prachtige kunstwerken in het monumentale Stadsmuseum!

Neem alvast een kijkje