Bonbon Workshop

Bonbon Workshop

Femke en Sander hebben een lekker assortiment met verschillende taarten, zoals Marsepeintaart, Stapeltaart, Groene Hart Appeltaart, Slagroomtaart, Citroen Meringuetaart, Chocolade truffeltaart, Frambozen-aardbeien tartelet en Mango passie tartelet. Daarnaast hebben zij heerlijke bonbons, borrelhapjes en amuses. Zij staan regelmatig op streek markten, ladies night, fairs, kerstmarkten etc.

Femke en Sander geven diverse workshops zoals Bonbon-, high tea-, borrelhapjes amuse/(tapas workshop), patisserie-, en taartenworkshop. Seizoensworkshops worden ook gegeven zoals chocolade kerstal workshop en chocolade stoomboot workshop.

Bonbon Workshop 
Wordt meegenomen in de wereld van chocolade bij Patissiers Femke en Sander. Je wordt ontvangen met koffie, thee en uiteraard bonbons en chocolade uit de patisserie van Femke en Sander. Zij vertellen waar chocolade vandaan komt en hoe chocolade wordt gemaakt met daarbij een chocolade proeverij.

Daarna start je in …

Lees verder

Femke en Sander hebben een lekker assortiment met verschillende taarten, zoals Marsepeintaart, Stapeltaart, Groene Hart Appeltaart, Slagroomtaart, Citroen Meringuetaart, Chocolade truffeltaart, Frambozen-aardbeien tartelet en Mango passie tartelet. Daarnaast hebben zij heerlijke bonbons, borrelhapjes en amuses. Zij staan regelmatig op streek markten, ladies night, fairs, kerstmarkten etc.

Femke en Sander geven diverse workshops zoals Bonbon-, high tea-, borrelhapjes amuse/(tapas workshop), patisserie-, en taartenworkshop. Seizoensworkshops worden ook gegeven zoals chocolade kerstal workshop en chocolade stoomboot workshop.

Bonbon Workshop 
Wordt meegenomen in de wereld van chocolade bij Patissiers Femke en Sander. Je wordt ontvangen met koffie, thee en uiteraard bonbons en chocolade uit de patisserie van Femke en Sander. Zij vertellen waar chocolade vandaan komt en hoe chocolade wordt gemaakt met daarbij een chocolade proeverij.

Daarna start je in de chocolaterie met de bonbons. Je leert chocolade op de juiste manier te verwerken (tempereren) en met elkaar verzin je de smaken van de bonbons. Daarvoor zijn er verschillende noten, vruchten, kruiden en likeuren. Je maakt: giandua bonbons (noten karamel), marsepein bonbons, slagroom truffels en chocolade flikken.

Tijdens de workshop wordt er een drankje geserveerd. Aan het einde van de workshop neem je de eigen gemaakte bonbons en de recepturen mee naar huis.

De workshop duurt 2,5 - 3 uur.

Bel of mail voor meer informatie.

Workshop volgen met een eigen groep vanaf min. 9 personen (alle dagen mogelijk ook in de avond). Ook kun je los inschrijven op daarvoor geplande data op zaterdagen en zondagen.

Lees minder

Contact

Adres:
Patissiers Femke en Sander
Jan Tinbergenstraat 27 c
2811 DZ Reeuwijk
Plan je route

Wanneer

  • vrijdag 14 mei 202119.00 - 22.00 uur
  • zaterdag 15 mei 202110.15 - 13.15 uur
  • zaterdag 29 mei 202110.15 - 13.15 uur

Locatie