Winemaker's Dinner bij De Dyck
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Winemaker's Dinner bij De Dyck

Winemaker's Dinner; een bijzondere avond bij De Dyck voor de echte wijnliefhebber!

Restaurant De Dyck organiseert samen met wijnhuis Ferdinando Principiano (Piëmonte-Italië) een Winemaker's Dinner op woensdag 20 maart. Die avond kunt u genieten van een viergangenmenu (€ 85,00 per persoon, all-in) dat speciaal is afgestemd op de bijzondere wijnen van het wijnhuis.

Ferdinando Principiano

Het wijnhuis Ferdinando Principiano ligt in het hart van de Barolo-regio in het plaatsje …

Lees verder

Winemaker's Dinner; een bijzondere avond bij De Dyck voor de echte wijnliefhebber!

Restaurant De Dyck organiseert samen met wijnhuis Ferdinando Principiano (Piëmonte-Italië) een Winemaker's Dinner op woensdag 20 maart. Die avond kunt u genieten van een viergangenmenu (€ 85,00 per persoon, all-in) dat speciaal is afgestemd op de bijzondere wijnen van het wijnhuis.

Ferdinando Principiano

Het wijnhuis Ferdinando Principiano ligt in het hart van de Barolo-regio in het plaatsje Monforte d’Alba en beschikt over een aantal van de beste percelen (cru’s) in het gebied. Aanvankelijk maakte Principiano gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen in de wijngaard. Omdat hij er zelf ziek van werd stapte Principiano in 2004 over op biologische wijnbouw en besloot hij voortaan wijn te maken op een natuurlijke manier (vin naturel). Dat wil zeggen zonder toevoeging van sulfiet en gekweekte gisten. Ook de heftige houtrijping werd in de ban gedaan. Het resultaat: elegantie pur sang!

Barolo DOCG

Barolo behoort tot de meest bekende en ook spannende wijnen van de wereld. Deze rode DOCG-wijn uit de regio Piëmonte (Noord-West Italië) heeft een enorm bewaarpotentieel en wordt ook wel “IL RE DEI VINI, IL VINO DEI RE” ofwel “koning der wijnen en wijn der koningen” genoemd. Niet zonder reden werken sommeliers van diverse toprestaurants graag met de wijnen Principiano en ook in de pers wordt er vaak lovend over gesproken.

De Dyck

Bij restaurant de Dyck proeft u de vriendschap tussen agrarisch en culinair. Op hoog niveau en met respect voor omgeving en natuur worden de mooiste gerechten bereid, altijd met de seizoensproducten van eigen akkers en uit de grote moestuin. De wijnen worden geselecteerd op hun samenspel met de gerechten. Met passie wordt verteld over het verhaal achter de menu- en wijnkaart.

Kortom, het belooft een bijzondere culinaire avond te worden. Reserveren? Dat kan via  https://www.dedyck.nl/restaurant/reserveren of bel 0172-500590.

Lees minder

Prijzen

  • € 85,00 Viergangendiner, all in

Locatie

Neem alvast een kijkje