Ben jij een bakker en houd je van brood? Deze workshop is dan écht iets voor jou.

Zien en leren, daar draait de workshop om. Leer het verschil tussen meel en bloem, spelt en tarwe, en het verschil tussen gist en desem. Ga aan de slag met de belangrijkste onderdelen van het bakken: kneden, rijzen en bakken.

Tijdens de workshop leer je van experts alles over desem en hoe je het in leven houdt bij Steveig Brood. Dé desem bakker. Wat ga je maken tijdens de workshop: Desembrood, stokbroden en croissants. Tijdens de lunch krijg je ook een aantal korte demo's te zien. Uiteraard ga je niet met lege handen naar huis. Je krijgt een tas vol desembroden om thuis lekker van te genieten.

Handen uit de mouwen en aan de slag.
Meld je aan.

Wanneer

  • Zondag 19 februari 2023 09.00 - 16.30 uur
  • Maandag 20 februari 2023 09.00 - 16.30 uur

Prijzen

  • € 145,00 Inclusief een lunch, thuisbakpakket met diverse soorten meel en Stevig Brood desem.

Locatie