Emely’s Open Tuindag op zaterdag 1 juni 2019 in Oud Ade
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Emely’s Open Tuindag

Emely’s Open Tuindag op zaterdag 1 juni 2019 in Oud Ade. Een unieke kans om deze prachtige tuin de bekijken

De eens verwaarloosde tuin met een stuk bos is sinds 1985 geleidelijk aan door Emely veranderd in een prachtige tuin. De tu…

Lees verder

Emely’s Open Tuindag op zaterdag 1 juni 2019 in Oud Ade. Een unieke kans om deze prachtige tuin de bekijken

De eens verwaarloosde tuin met een stuk bos is sinds 1985 geleidelijk aan door Emely veranderd in een prachtige tuin. De tuin bestaat uit een bostuin, een kleine boomgaard met borders en een witte tuin. Ten zuiden van het woonhuis, bij het terras, is een schaduwtuin aangelegd onder twee walnootbomen. Aan de westkant bevinden zich enkele kleine borders. Aan de noordkant, ingeklemd tussen de dijk en het huis, ligt de moerastuin. Deze is min of meer uit nood geboren, omdat de grond daar zeer vochtig is. Aan de overkant van de sloot, bij het nieuwe bijgebouw, bevinden zich een kleine moestuin en een kwekerijtje. Achter de veldesdoornhaag ligt de symmetrische tuin met het beeldje. Aan de oostkant van deze tuin, richting het bos, liggen borders met rood, geel en oranje bloeiende planten, de zogenoemde Hot Garden. De rest van het terrein in oostelijke richting, achter het tuinhuisje, is bebost. Via enkele paden kunt u hier doorheen wandelen.

Iedereen is op zaterdag 1 juni van harte welkom om de tuin de bekijken. Kinderen zijn ook welkom, alleen honden niet. De entree kost € 2,50 en de opbrengst van deze dag wordt geheel weer in de tuin geinvesteerd. De tuin is slechts ten dele met een rolstoel begaanbaar. Koffie en thee met cake zijn verkrijgbaar. 

Lees minder

Prijzen

  • CJP (Cultureel Jongeren Paspoort)€ 2,50

Locatie

Neem alvast een kijkje