Informatie voor ondernemers

Vier de Lente in het Groene Hart - 18 maart t/m 18 juni

Plattelandsondernemers opgelet; de lente komt eraan dus tijd om uw erf schoon te vegen en plannen te maken voor het nieuwe recreatieseizoen. Tijdens Vier de Lente in het Groene Hart worden de leukste lente-activiteiten van plattelandsondernemers in het Groene Hart onder de aandacht gebracht van bewoners en bezoekers door promotie via social media, websites, kranten, magazines en advertenties. Om het bereik van de campagne Vier de Lente in het Groene Hart nog groter te maken hebben we u nodig. Als iedere ondernemer zijn eigen netwerk en contacten informeert niet alleen over eigen de activiteiten, maar juist ook over alle andere activiteiten tijdens Vier de Lente dan hebben we in korte tijd een enorm netwerk in het Groene Hart en ver daarbuiten.

Zo doet u mee!

Aanmelden

  1. Meld alle lente-activiteiten aan bij Praktijk voor Plattelandsontwikkeling, Martijn Plomp, info@praktijk-platteland.nl of 06-20854456.

Social media

  1. Maak promotie voor uw activiteiten op Facebook. Alle berichten en evenementen worden gedeeld op www.facebook.com/LenteGH/ (1.500 volgers) en een selectie daarvan op www.facebook.com/GroeneHart/ (8.000 volgers).
  2. Maak daarnaast ook een evenement aan op Facebook en mail de hyperlink van het evenement op Facebook naar info@praktijk-platteland.nl. Zo kunnen we eenvoudig een evenementenkalender maken op de facebookpagina www.facebook.com/LenteGH/.
  3. Help elkaar en deel en like alle Vier de Lente activiteiten op Facebook.
  4. Deel en like ook alle berichten via Twitter, Instagram en Pinterest.
  5. Maak mooie foto’s, gezellige filmpjes, schrijf een blog, vraag om reviews en deel het met ons via info@praktijk-platteland.nl. We zorgen dan voor verdere verspreiding via de social media kanalen.

Websites

  1. Maak op uw eigen website melding van uw eigen activiteit en van Vier de Lente in het Groene Hart, compleet met logo of foto. Verwijs naar www.groenehart.nl en www.facebook.com/LenteGH/ voor meer informatie.
  2. De website www.groenehart.nl trekt jaarlijks 200.000 bezoekers. Dus meld uw activiteiten aan op deze website! Dat kunt u zelf doen door via de paspoortomgeving (http://paspoort.groenehart.nl) in te loggen op uw eigen profielpagina en daar een nieuw evenement of arrangement aan te maken. Een abonnement kost € 35,00 per jaar. Deelnemers van stichting Groene Hart hebben mogelijk al een abonnement via collectieve inkoop door stichting Groene Hart. Neem voor vragen over deze website en abonnementen contact op met Lianne van der Made via lianne@praktijk-platteland.nl of 06-20919266.

Netwerk en media

  1. Maak promotie voor Vier de Lente in het Groene Hart en gebruik het logo van de campagne in al uw uitingen e-mail, website en promotiemateriaal, zodat bezoekers zien dat u onderdeel uitmaakt van dit initiatief. Ga naar www.groenehart.nl/verken-het-groene-hart/lente/ondernemers voor standaard promotieteksten, persberichten, beeldmateriaal en logo’s. Vanaf 20 februari is alle informatie op deze pagina beschikbaar.
  2. Maak gebruik van het standaard persbericht en stuur dat aangevuld met de informatie van uw eigen activiteit naar uw lokale perscontacten.

Deel goodie bags uit

We hebben allerlei promotiemateriaal over het Groene Hart beschikbaar. Wilt u een pakket met folders, magazines, paperclips en ander promotiemateriaal ontvangen, stuur dan een mail naar info@praktijk-platteland.nl. Per doosje met promotiemateriaal brengen we € 25,00 verzendkosten in rekening.

Adverteren in magazines

In de magazines Groene Hart Leven en Groene Hart magazine verschijnt een uitgebreid artikel over Vier de Lente in het Groene Hart. In beide magazines is er ruimte voor u om een advertentie te plaatsen van uw activiteiten tijdens Vier de Lente in het Groene Hart.

Groene Hart magazine is gericht op bezoekers en recreanten in het Groene Hart. Het magazine heeft een oplage van 20.000 stuks en wordt verspreid via VVV, restaurants, hotels en andere recreatieve trekpleisters. Een advertentie in het magazine kost € 195,- (tegel van 50x50 mm) of € 395,- (1/4 pagina). Deze bedragen zijn inclusief een abonnement op www.groenehart.nl! Andere tarieven zijn op aanvraag. http://www.groenehart.nl/magazine-mijn-hollands-groene-hart. Neem voor meer informatie contact op via adverteren@ghmagazine.nl.

Groene Hart Leven is gericht op inwoners en organisaties in het Groene Hart en deelnemers van de stichting Groene Hart. Het magazine heeft een oplage van 6.000 stuks en wordt verspreid onder de leden van stichting Groene Hart en andere belangstellenden. Een advertentie in het magazine kost € 35,- (tegel van 50x35 mm) of € 175,- (1/4 pagina). Neem voor informatie over advertentiemogelijkheden en tarieven contact op via 0348-483474 of contact@groenehart.info.