Kom naar buiten en beleef het Groene Hart

Samen het Groene Hart promoten

In de lente is het Groene Hart op zijn mooist en dat wil de promotiecampagne Vier de Lente in het Groene Hart laten zien aan alle bewoners en bezoekers van het Groene Hart. Vier de Lente in het Groene Hart, voorheen bekend als de Maand van het Groene Hart is van 18 maart tot en met 18 juni 2017.

Plattelandsondernemers opgelet

De lente komt eraan dus tijd om uw erf schoon te vegen en plannen te maken voor het nieuwe recreatieseizoen. Meld alle lente-activiteiten aan bij Praktijk voor Plattelandsontwikkeling, Martijn Plomp, info@praktijk-platteland.nl of 06-20854456.

Lente

Koeien dansen in de wei, lammetje huppelen in het stro, fruitbomen staan in bloei, wandelaars en fietsers gaan op pad en de bootjes varen over de plassen: in de lente is het Groene Hart op zijn mooist. Tijdens de campagne Vier de Lente in het Groene Hart nodigen alle recreatieondernemers en plattelandsondernemers in het Groene Hart u uit om op pad te gaan en de leuke en bijzondere activiteiten en evenementen in het Groene Hart te bezoeken. Kom naar buiten en beleef het Groene Hart!

Informatie voor ondernemers

De lente komt eraan dus tijd om uw erf schoon te vegen en plannen te maken voor het nieuwe recreatieseizoen. Meld alle lente-activiteiten aan bij Praktijk voor Plattelandsontwikkeling, Martijn Plomp, info@praktijk-platteland.nl of 06-20854456. Lees op de pagina voor plattelandsondernemers alle tips om mee te doen aan Vier de Lente in het Groene Hart en zo uw activiteiten nog beter te promoten.

Laatste nieuws op Facebook

Ga voor het laatste nieuws over Vier de Lente in het Groene Hart naar onze Facebookpagina.