Kom naar buiten en beleef het Groene Hart

Koeien dansen in de wei, bootjes varen over de plassen en fietsers gaan op pad: in de lente is het Groene Hart op zijn mooist. Vier de Lente in het Groene Hart nodigt u uit om op pad te gaan en de unieke uitjes en bijzondere evenementen te bezoeken. Kom naar buiten en beleef het Groene Hart.

Top uitjes tijdens Vier de lente

Aspergefeest

Bij Aspergehof Noordam wordt van 9 t/m 14 mei het witte goud voor u opgepoetst. De asperges komen vers van het land, zo op uw bord tijdens Asperges in de Polder!

Polderdag

Fiets of wandel tijdens de Polderdag langs de boeren, tuinders en molenaars die hun bedrijf openstellen voor publiek. De polderdag is op 25 mei 2017 van 10.00 tot 13.00 uur.

Graskaasdag

De heerlijke, romige graskaas is weer te koop bij de boer, op de markt en in de supermarkt. Dat wordt gevierd tijdens de Graskaasdag op zaterdag 3 juni in het centrum van Woerden.

Laatste nieuws op Facebook

Ga voor het laatste nieuws over Vier de Lente in het Groene Hart naar onze Facebookpagina.

Lees de special over Vier de Lente

Vier de Lente in het Groene Hart van 18 maart tot en met 18 juni. Lees de special, kies een uniek evenement, en ga op pad! Kom naar buiten en beleef het Groene Hart.

Informatie voor ondernemers

Meld alle lente-activiteiten aan bij Praktijk voor Plattelandsontwikkeling, Martijn Plomp, info@praktijk-platteland.nl of 06-20854456. Lees op de pagina voor plattelandsondernemers alle tips om mee te doen aan Vier de Lente in het Groene Hart en zo uw activiteiten nog beter te promoten.