Kom naar buiten en beleef het Groene Hart

Koeien dansen in de wei, lammetje huppelen in het stro, fruitbomen staan in bloei, wandelaars en fietsers gaan op pad en de bootjes varen over de plassen: in de lente is het Groene Hart op zijn mooist.

Tijdens de campagne Vier de Lente in het Groene Hart nodigen alle recreatieondernemers en plattelandsondernemers in het Groene Hart u uit om op pad te gaan en de unieke uitjes en bijzondere in het Groene Hart te bezoeken.

Top uitjes tijdens Vier de lente

Lammetjesdag

Kom naar de Lammetjesdag bij de Boerinn in Kamerik. Het gezellige gezinsuitje is op zaterdag 15 en maandag 17 april van 10.00 tot 17.00 uur.

Polderdag

Fiets of wandel tijdens de Polderdag langs de boeren, tuinders en molenaars die hun bedrijf openstellen voor publiek. De polderdag is op 25 mei 2017 van 10.00 tot 13.00 uur.

Graskaasdag

De heerlijke, romige graskaas is weer te koop bij de boer, op de markt en in de supermarkt. Dat wordt gevierd tijdens de Graskaasdag op zaterdag 3 juni in het centrum van Woerden.

Lammetjesmarkt

Beleef het voorjaar tijdens de Lammetjesmarkt bij Boer Hans in Montfoort op maandag 17 april, tweede paasdag.

Aspergefeest

Bij Aspergehof Noordam wordt van 9 t/m 14 mei het witte goud voor u opgepoetst. De asperges komen vers van het land, zo op uw bord tijdens Asperges in de Polder!

Laatste nieuws op Facebook

Ga voor het laatste nieuws over Vier de Lente in het Groene Hart naar onze Facebookpagina.

Lees de special over Vier de Lente

Vier de Lente in het Groene Hart van 18 maart tot en met 18 juni. Lees de special, kies een uniek evenement, en ga op pad! Kom naar buiten en beleef het Groene Hart.

Informatie voor ondernemers

Meld alle lente-activiteiten aan bij Praktijk voor Plattelandsontwikkeling, Martijn Plomp, info@praktijk-platteland.nl of 06-20854456. Lees op de pagina voor plattelandsondernemers alle tips om mee te doen aan Vier de Lente in het Groene Hart en zo uw activiteiten nog beter te promoten.