Agenda

De gezelligste evenementen - onze tips

Kunstronde

KunstRonde rondom rivier de Vecht en de Loosdrechtse Plassen op 20 en 21 mei. Tijdens deze open atelierroute tonen dertig beeldend kunstenaars hun werk aan meer dan duizend bezoekers. Met de auto of de fiets, één of twee dagen, de keuze is aan u. Weinig tijd bezoek dan de overzichtstentoonstelling in de Pauluskerk in Breukelen.

Wildpluk Wandeling

Maak kennis met eetbare wilde planten, de zogenaamde 'superfoods' uit de natuur. Het zoeken en plukken van wilde planten is leuk en avontuurlijk.

Romeinenweek

De Romeinenweek is van 29 april tot en met 7 mei. Op veel plaatsen langs de Limes (Romeinse grens) zijn de extra activiteiten. Vaar met het Romeinsschip in Woerden of beleef de Romeinse tijd in het Archeon.

Onbeperkt pizza eten

Bij Camping De Grienduil in Nieuwland kunt u op een Frans dorpspleintje voor € 10,00 onbeperkt pizza’s eten. De pizza-avonden zijn inmiddels wereldberoemd, dus vooraf reserveren is verstandig.

Nationale Molendag

Ga met de molenaar op ontdekkingstocht door de molen. Tijdens de 45ste Nationale Molendagen, 13 mei en 14 mei, zijn er in het Groene Hart heel veel molens open voor publiek.

Wat zoek je

Filter op:
Plaats