Agenda

Wat zoek je

Filter op:
Plaats

De gezelligste evenementen - onze tips

Waterliniefestival

Nazomerfestival in de dorpen en steden langs de Oude Hollandse Waterlinie, van Gorinchem en Leerdam tot Woerden en Nieuwkoop. Het festival voor boeren, burgers en buitenlui biedt muziektheater, concerten en vaartochten. Diverse zaterdag van 27 augustus t/m 30 september. 

Akoestival en Kunstpark

Muzikaliteit, creativiteit en gezelligheid op het Akoestival en Kunstpark in Woerden. Zondag 27 augustus!

Groene Weelde

Gedurende de hele zomer kunt u op Kasteel de Haar in Haarzuilens de groene rijkdom van weleer herbeleven! Groene Weelde omvat een gevarieerd binnen- en buitenprogramma voor zowel volwassenen als kinderen, waarbij de oorspronkelijke intieme relatie tussen kasteel en park weer wakker wordt gekust. Groene Weelde is dagelijks te bezoeken van 1 juni tot en met 3 september tussen 11.00 en 17.00 uur. In en om het kasteel zijn gidsen aanwezig die persoonlijk kunnen vertellen over de geschiedenis van het park en de tuinen van De Haar.

Koeien & Kaas

Museum De Koperen Knop staat deze zomer in het teken van koeien en kaasmakerij. Aan de hand van schilderijen, tekeningen, foto’s en een heleboel antieke voorwerpen wordt het verhaal verteld van de koe tot de kaas. Voor kinderen zijn er diverse doe-activiteiten.